|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Εγγύηση και στα γάντια;
Σήμερα πέρασα από το κατάστημα που πήρα την μπέμπα για να δώ κανένα κράνος. Παρεπιπτόντως ανέφερα ότι τα γάντια που πήρα (συμπεριλαμβάνονταν στο πακέτο δώρων) άρχισαν να ξηλώνονται. Και ώ του θαύματος, μου τα αλλάζουν γαιτί έχουν δύο χρόνια εγγύηση
Last edited by aeriko; 24-06-2009 at 16:03. |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Εγγύηση και στα γάντια;
είδες η μαμά;;;
|
|
|||
|
|||
Αχρείαστη να είναι.
|
|
||||
|
||||
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
ΟΧΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΤΑ ΓΑΝΤΙΑ ΤΗΣ BMW!
|
|
|||
|
|||
όταν είχα ένα θεματάκι με τα γάντια της held, από τον νταρταγιάννο, μου τα άλλαξε δίχως δεύτερη κουβέντα, πάντα με το χαμόγελο του μοτοσυκλετιστή και με το ήθος του σωστού επαγγελματία
με τη αγορά του εξοπλισμού μου κάποτε από την αθήνα, μου έδωσαν ένα ζευγάρι γάντια που ήταν και καλά αδιάβροχα, το έγραφαν κιόλας πάνω 2,5 ώρες διαδρομή για να φτάσω στην πάτρα και τα δάχτυλά μου κολυμπούσαν σε κρύα νερά μόνο ψαρια δεν είχε μέσα! να ναι καλά φίλε οι σωστοί επαγγελματίες που βάζουν τα γυαλιά και στους "περίπου", αλιώς φίδι που μας έφαγε |
|
|||
|
|||
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Τέλος στα παλιά και ενεργοβόρα κλιματιστικά | GS_maniac | Επικαιρότητα | 5 | 03-06-2009 01:31 |
...μύρισε καλοκαιράκι!..και ακομα δεν μπηκε ουτε ο Ιουνιος!...βολτιτσες στα πέριξ! | ΙoannisPanagiotidis | Φωτογραφίες - Video (μόνο για τις δικές μας μοτό) | 12 | 02-06-2009 00:37 |
Επιτέλους E-Bay και στα Ελληνικά | billy_bmw | Κόσμος | 14 | 29-04-2009 03:02 |
Πατέρας στα ... 13 | kostas_366 | Επικαιρότητα | 11 | 08-03-2009 02:47 |
Πώς λέγεται το στήθος μιας γυναίκας στα 20, στα 40 και στα 60 χρόνια της? | psiloritis | Ανέκδοτα | 12 | 13-02-2009 18:44 |