|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
MONTENEGRO – "Yes, of course" :-)
Την τελευταία εβδομάδα του Ιουλίου, οι παρακάτω, κάναμε ένα γρήγορο ταξίδι στο Μαυροβούνιο (Montenegro):
Παναγιώτης - aka PanVas: Πολύ έμπειρος ταξιδευτής, γνωστός από το moto και το ιδιαίτερο ταξίδι του στην Αλγερία, και όχι μόνο. Οι περισσότεροι που έχουν ταξιδέψει Βουλγαρία και πέρασαν από Σόφια, τον γνωρίζουν και δε θα ξεχάσουν τη φιλοξενία και την απίθανη παρέα του Βασίλης - aka Billyboy: Επίσης πολύ έμπειρος ταξιδευτής και επίσης συνταξιδιώτης του PanVas στην Αλγερία. Για το χαρακτήρα του... δεν έχω να πω τίποτα παραπάνω, πέραν του ότι είναι η ιδανική παρέα στο ταξίδι Κωνσταντίνος ή Κώστας - aka Dent: Γνωστός στους περισσότερους μια και έχει συνταξιδέψει με πολλούς!!! . Από τα πλέον αγαπημένα μέλη του GSforum Γιώργος - aka REK: Παιδί μάλαμα, έμπειρος οδηγός και ειδικά στις χωμάτινες, πάντα ευδιάθετος, δε χαλάει χατίρι, οι περισσότεροι τον γνωρίζετε από εκδρομές και από τους καφέδες της Τετάρτης. Κι εγώ (Στράτος aka Strats) Το ταξίδι ήταν απλά Υ-ΠΕ-ΡΟ-ΧΟ αλλά όχι, όχι δε θα γράψω ταξιδιωτικό, μην περιμένετε. Αυτό το έχει αναλάβει ο Dent μόλις επιστρέψει από τον περίπατό του στις Άλπεις Αναμείνατε λοιπόν... Εγώ προς το παρόν σας αφήνω, έχω να πακετάρω και να φορτώσω τη χοντρή, ΑΥΡΙΟ ΦΕΥΓΩ ΓΙΑ ΑΛΠΕΙΣΣΣ!!!!!!! Τα τρελά αγόρια είναι παντού (για να μην ξεχνιόμαστε... ) |
|
|||
|
|||
Απάντηση: MONTENEGRO – "Yes, of course" :-)
Με το καλό Στρατή !
|
|
|||
|
|||
Μας έφτιαξες και μας αφήνεις στα κρύα του λουτρού......
Ντροπή σου τρελό αγόρι... Καλά να περάσεις... |
|
|||
|
|||
Με το καλό Στρατή καλά να περάσεις . |
|
|||
|
|||
καλο ταξειδι φίλε..
|
|
|||
|
|||
Με το καλό!!!Καλά χλμ!!!!
|
|
|||
|
|||
Με το Καλο να σας δεχτούμε.
|
|
|||
|
|||
Καλημέρα και απο εμένα απο την Αυστρία.
Παναγιώτη στην φωτογραφία δείχνεις καλύτερος απο την πραγματικοτητα Βασίλη είδες τι επαθες για να ξεχάσεις το πιστολακι των μαλλιων Στράτο,αν και πληγωμενος απο την σφήκα βγαίνεις κουκλος. Καλο ταξίδι και φιλια στην Αντωνία Όσο για σένα Γιώργο πάρε αποστάσεις απο την Μαρία γιατί σου έρχομαι για να συζητήσουμε το επόμενο για Ουκρανια |
|
||||
|
||||
Απόσπασμα:
Ωραία εισαγωγή .... Να δούμε πόοοοοτε θάρθει κ το κυρίως θέμα .... .
|
||||
|
||||
Στράτε ... καλά χιλιόμετρα ... περιμένουμε κ το δικό σου οδοιπορικό ... Ας ελπίσουμε οτι θάναι το τελευταίο για την σαιζόν ... ΛΥΣΑΞΕΣ φέτος ... .
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
..."ανεβαίνουν" συνεχώς "πολιτικά" threads... | CPretenteriS | Μου τη δίνει που ..... | 38 | 26-05-2011 12:08 |
Η Sony θα "κλειδώνει" τα "σπασμένα" PS3 | dagpa | Consoles - Games | 6 | 17-02-2011 17:53 |
Τι σημαίνει "κόλαση" και τι "Παράδεισος" .... | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Διάφορα | 11 | 08-07-2010 00:56 |
"El Caminito del Rey" "Το δρομάκι του βασιλιά " | georgekostas | Διάφορα | 14 | 22-08-2009 01:08 |
Μέλη της "Χρυσής Αυγής" διέκοψαν εκδήλωση του "Ουράνιου Τόξου" | nek21 | Γενικά - Αναβάτης | 126 | 19-07-2009 01:53 |