|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Βαση στυριξης για Zumo 660
:sm6:
Για αυτο GS FORUM!!!!! |
|
|||
|
|||
Πρωσοπικά δουλεύω την βάση της Touratech και εκείνο γιατί την είχε δώρο!!!Αν σε πέρνει να την πάρεις πάρτην και δεν θα χάσεις!!Πάρα πολύ καλή!!!
|
|
|||
|
|||
Η βάση της Toutarech είναι πολύ σταθερή και όπως είπε ο Teo πιο πάνω, κλειδώνει!!! Μεγάλη ευκολία!!! Θα την ευχαριστηθείς.
|
|
|||
|
|||
Οπως στα λεει και ο Στρατος και ο Τεο παραπανω....η βαση της touratech κανει την δουλεια πολυ καλα και κλειδωνει επισης που ειναι βασικο.Σαν θεση νομιζω κι εγω οτι δεν υπαρχει καλυτερη.Ο Θανασης μπορει να στην εγκαταστησει ευκολα παιρνοντας μονιμο ρευμα απο την μπαταρια η απο την αναμονη που δινει η μοτο χρησιμοποιωντας εναν ανταπτορα της Βmw.
|
|
|||
|
|||
Μπαράκι μαμά (το οποίο πουλάω σε άριστη κατάσταση) και βάση επίσης μαμά... την οποία φοράω και εγώ!!
--- - CPS Sent from my iPhone 4 using Tapatalk |
|
|||
|
|||
Λοιπον, σας ευχαριστω ολους!
Ο Θανασης ηταν πολυ μπιζι λογω ημερων, μου εδειξε ομως, πηρα κ το φυσακι και το zumo εγκατασταθηκε....αυριο φωτο.... Ομως....τωρα που θελω να πλεινω την μπεμπα τι κανω με την πλατη? η ταπα/καλυμα της πλατης ειναι αρκετο ή να πιασω σακουλα μαρινοπουλο να το τηλιξω? |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Έτσι ...
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
για ριξτε μια ματια εδω....................... | jimm | Κόσμος | 28 | 30-05-2011 03:07 |
Ενα βίντεο για την ανοιξη..(προσοχή-χχχχ) | Elov | Αστεία Video | 6 | 30-04-2011 00:34 |
Ζελατίνα για ADVE,με το μπαράκι στήριξης. | fire red! | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 7 | 19-05-2010 15:25 |
Πωλείται βάση Touratech για Zumo 550 | Jefe | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 2 | 31-05-2009 13:59 |