|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Δεν χαιρετάνε οι μοτοσικλετιστές στο δρόμο
Γενικά εμένα και με χαιρέτησαν αρκετοί και χαιρέτησα όλους..!!!
Κάποιους τους χαιρέτησα αλλά στο κλα@ιμο..!!! Νο problem όμως...!!! Ομως στην Εγνατία, όπου έκανα στάση πριν τα τουνελ, της Κοζάνης, δεν πρόλαβα να καλοκατεβούμε, αμέσως δύο διαφορετικές μηχανές, παρκάρανε δίπλα μου (στάθμευσα αρκετά μακριά από το τσούρμο, εξεπίτηδες), και μάνι-μάνι πιάσαμε κουβέντα... Και μου άρεσε πολύ, αυτό το σχήμα... Μάλιστα ο δεύτερος, ήταν νεαρός παιδί, με κάργα στριτάδικη στολή, TDM 900, εκ Αλβανίας, όπου πήγαινε στην πατρίδα του... Φιλικότατος και γεμάτος χαμόγελο... Και μετά που με προσπέρασε στις μεγάλες ευθείες, πάλι χαιρετισμό.. Πάντως παρατήρησα όσοι καβαλούσαν προπέλα, με χαιρετούσαν ... Τυχαίο..!!! |
|
|||
|
|||
Φίλοι μου γύρισα από Νορμαναδία, ειδικά σ'όλη την Γαλλία δεν υπήρξε ουτε ενας
μοτοσυκλετιστής που να μην με χαιρετήσει και φυσικά ανταπεδιδα τον χαιρετισμό. Στην Ιταλια κατι λιγότερο. Απο κεκτημένη ταχύτητα ερχόμενος από Ηγουμενίτσα μέχρι Αθήνα αρχισα να χαιρετώ ολους τους αναβάτες, από τους 100 το πολυ δεκα 10 ανταπέδωσαν στον χαιρετισμό και από αυτούς οι εξι ξένοι. Ενοιωσα πάρα πολύ ασχημά και βλέπω οτι χρόνο με τον χρόνο ολο και μειώνεται αυτός ο τρόπος η κώδικας επικοινωνίας και κατα συνέπεια και η αλληλεγγύη μεταξύ των μοτοσυκλετιστών στην Ελλάδα. |
|
|||
|
|||
Όταν οι πιο πολλοί έχουν πια πάρει μια μηχανή για μόστρα, και όχι γιατί ζουν την απόλαυση που σου δίνει η οδήγηση με μηχανή,
τότε λογικό είναι να μην σε χαιρετίσουν, γι’ αυτό και εγώ δεν χαιρετώ ξε-κρανοτο και χωρίς σωστό ντύσιμο (σκουτεραδες κλπ). Τι να κάνω δεν τους θεωρώ φίλους της μηχανής αλλά τυχοδιώκτες |
|
|||
|
|||
Κάπως έτσι είναι δυστυχώς..χαιρετάς και σε κοιτάει ο άλλος με ένα βλέμα.."τι θέλει ο μ@λ@κ@ς"..
Από την άλλη βέβαια δεν μου φαίνεται και πολύ περίεργο..λίγοι είναι αυτοί που νιώθουν μοτοσυκλετιστές. Οι περισσότεροι πήραν ενα δίκυκλο για λόγους ευκολίας-οικονομίας-καγκουριάς..τα άλλα τους φαίνονται ψιλά γράμματα.. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Ετσι ακριβωσ κατα την γνωμη μου..... |
|
|||
|
|||
Τις προάλλες κάναμε με τη γυναίκα ταξιδάκι Ξάνθη-Αρτα και μπορώ να πώ πως τα αποτελέσματα ήταν 50-50!! Απογοητεύτηκα μιάς και (έχω την εντύπωση) ότι παλιότερα γινόταν πολύ περισσότερο!!
Εκεί που απογοητεύτηκα σαν πολλών ετών Vstromακιας ήταν που από τις Vstrom που συνάντησα (και ήταν και πολλές!!) σχεδόν κανένας δέν έκανε τον κόπο να τα..παίξει! Μιά "σκανδαλιά" με τον αριστερό δείκτη είναι που να πάρει!! Για να ξύσεις τη μύτη σου μέσα από το κράνος θές μεγαλύτερη προσπάθεια!!! Η ευχαρίστηση ήταν όταν στον κόμβο της Βέροιας, τα..παίζω σε μιά Μπεμπέ 1150 (τη δέυτερη δέ τη θυμάμαι..) και ο φίλος όχι μόνο τα παιξε αλλά σήκωσε το χέρι ανάταση και χαιρέτισε αρχοντικότατα! (αν ήταν κανένας συμφορουμίτης, εγώ ήμουν αυτός που χαιρέτησε!!). Μικρές στιγμές που ελαφρύνουν ένα ταξίδι, πιστεύω... Και τελειώνοντας, στα Plaza πρίν τη Βέροια, δύο ζευγάρια Ιταλών με δυό K1200GT, αυτοί φεύγαν όταν εμείς κάναμε τη στάση και χαιρέτησε, έπιασε κουβέντα στα Αγγλικά και έγινε μιά γνωριμία από το πουθενά ωραιότατη όπως πολλοί πιθανότατα έχετε κάνει αρκετές φορές καβάλα.. Δια ταύτα, είναι ένα καλό "έθιμο" πείτε το, συνήθεια πείτε το, που μας ξεχωρίζει από τους υπόλοιπους χρήστες των οδικών δικτύων.. Όσο για τους σκουτεράδες, μήν τους αποπαίρνετε βρε παιδιά!! Και γώ με το τζοκάκι του πατέρα μου ξεκίνησα (όχι πώς βγήκα παγανιά και έπαιζα τα -κατα ταλλα ανυπαρκτα- φώτα του χάρχαλου του πατέρα μου!!) αλλά σκεφτείτε ότι κάποτε ΘΑ γίνουν μπεμβεδάκηδες!! |
|
|||
|
|||
Κάποτε τους χαιρετούσα όλους, ανεξαρτήτως ανταπόδοσης.
Μετά μόνο σοβαρούς μοτοσικλετιστές, όχι κάτι σκουτεράτοι ξεκρανωτοι στην εθνική και με παντόφλα. Τώρα χαιρετώ τον χειμώνα και λίγο το καλοκαίρι, και κυρίως σοβαρούς μοτοσικλετιστές. Το καλοκαίρι οι εποχιακοί σε γράφουν ή μπορεί να νομίσουν ότι παρακάτω έχει μπλόκο η τροχαία όπως γίνεται με τα ΙΧ. Τώρα που έχει γίνει και must η 1200 gs υπάρχουν και πολλές κουτσές Μαρίες, που είχαν να οδηγήσουν μοτοσικλέτα 15 χρόνια και βέβαια τους λείπει η μοτοσικλετικη παιδεία αλλά δεν ενδιαφέρονται και να την αποκτήσουν. Κάνα γκομενακι στο φανάρι μοστραρίζοντας την gs και την μετωπική καράφλα,(για κράνος ούτε λόγος), ενδιαφέρονται όμως να αποκτήσουν |
|
|||
|
|||
Για εμενα τουλαχιστον αυτο ειναι το ζητουμενο......οτι κανω αυτο που μου αρεσει...αν ο αλλος ανταποκριθει,εχει καλως...αν οχι,καλο του δρομο....
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Απίστευτο και όμως αληθινό: Κίνα: Ισόβια επειδή δεν πλήρωνε διόδια | MARK | Κόσμος | 5 | 20-01-2011 10:30 |
Απίστευτο. Πετάνε στο δρόμο τα καρνάγια των Σπετσών. | philipe | Ελλάδα | 11 | 04-08-2010 14:53 |
Αυτόματα κιβώτια σε μοτοσικλέτες | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Τεχνικά θέματα διάφορα | 4 | 03-03-2010 14:05 |
Πανδημία Γρίπης. Τί δεν μας Λένε | Alext | Χρήσιμα | 10 | 04-10-2009 13:07 |
To Youtube δεν επιτρέπει στους Άγγλους να δούνε μουσικά βίντεο | Black_Shadow | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 3 | 13-03-2009 02:08 |