|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Προσοχή στα υπόπτως φτηνά πρατήρια βενζίνης!
εβαλα βενζινη στην Θηβων απο πειραια προς Αιγαλεω στην αρχη δεξια Α.Π., η βεσπα τα καιει ολα , ομως πηγα με αναμενο λαμπακι
και στα πρωτα 50 μετρα αρχισε να βηχει... συνεχισα και την επομενη μερα και σκεφτηκα πριν καθαρισω καρμπυρατερ να αδειασω την βενζινη και να βαλω καινουρια, ετσι και εκανα και αμεσως αρχισε να δουλευει κανονικα... |
|
|||
|
|||
να ρωτήσω ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΕΤΕ;
|
|
|||
|
|||
τελευταια φορα που προσπαθησα να κανω κατι,
αλλαξα καρμπυρατερ στο αυτοκινητο, και ειπα του βενζινα,"μου πληρωνεις τη ζημια η παω αγορανομια?", μου απαντησε γελωντας "αγορανομια" , αγορακι μου και οταν πηγα αγορανομια μου ελεγαν πως δεν μπορουν να αποδειξουν, οτι μου εβαλε απο την νοθευμενη βενζινη... αυτο στο βενζιναδικο μομπιλ ,Μουτσοπουλου,στα καμινια του Πειραια |
|
|||
|
|||
Πρατήριο ΒΡ - Μεταμόρφωση - Τατοίου 106
Δεν είναι από τα φθηνά για να σε δελεάσει αλλά κατ εμέ η ποιότητα της βενζίνης είναι αμφιβόλου Η μοτό πριν δύο μέρες βγήκε από service και πήγα εκεί για φουλάρισμα. Πρώτη φορά δοκίμασα απ'αυτό το πρατήριο μια και είναι στην γειτονιά μου.. και τελευταία αφού μετά η μοτο έκανε τα δικά της.. Οπότε συνιστώ προσοχή.. |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Προσοχή στα Ψεύτικα emails από Τράπεζες! | yns | Χρήσιμα | 10 | 27-06-2011 21:37 |
Σπαραγμός στην Ιαπωνία-Προσοχή στα e-mails σας | themis | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 2 | 05-04-2011 11:31 |
Προσοχή στα πουλιά.... | gepol | Ζώα | 28 | 11-03-2011 18:04 |
Λουκέτο στα πρατήρια που κλέβουν | sain | Επικαιρότητα | 19 | 28-12-2010 16:05 |
Νοθευμένα πρατήρια στην Αττική (κατάλογος) | ΤΖΩΡΤΖΗΣ | Χρήσιμα | 12 | 24-04-2010 14:49 |