|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Louis Motorrad ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Αγόρασα απο εκει κρανακι.
Πλήρωσα μεσω paypal και μετά από 5 ημέρες μου στειλαν mail .οτι δεν το έχουν στο νούμερο μου και αν θέλω να πάρω κάτι άλλο. Εννοείται ότι πήρα πίσω τα χρήματά μου, και τους λεστειλα μήνυμα παραπονούμενος ότι είναι πολλές οι 5 μέρες. Άλλες σελίδες το κάνουν αυτό online. Μάλλον δεν θα τους ξαναπροτιμισω. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Έκανα λάθος. Δεν ήταν Louis Motorrad αλλά Motoin.de Sorry. |
|
|||
|
|||
ΠΑΡΕΛΑΒΑ ΓΡΗΓΟΡΑ,ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑ ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΑΜΜΕΣΗ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΣΕ ΜΕΙΛ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕΙΣ.ΑΨΟΓΟΙ!!!
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Είπα κι εγώ Άψογος ο Louis και στις παραγγελίες αλλά και σε επί τόπου εξυπηρέτηση! Φέτος στη Γερμανία κι αφού μας άφησε χρόνους το ένα ζευγάρι ακουστικών της ΒΤ2 πήγαμε σε κατάστημα του στο Bamberg. Για κακή μας τύχη δεν είχε διαθέσιμο σετάκι, παρ' όλα αυτά άνοιξε! τη συσκευασία μίας BT Next (το νέο μοντέλο!) και μας έδωσε τα ακουστικά μόνο (τα οποία είναι ενισχυμένα, με μεταλλικό περίβλημα και δεν έχουν καμμία σχέση με της ΒΤ2) και μάλιστα στην τιμή του απλού (καθότι δεν υπάρχουν τιμές ανταλλακτικών για τη ΒΤ Next...)!!! |
|
|||
|
|||
Με τι φράγκα ???? |
|
|||
|
|||
Εσυ δεν εχεις αναγκη...
--- - CPS Sent from my iPhone 4 using Tapatalk |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Ισχύει ακόμη η προσφορά;;;; |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Νέα προσφορά από την BMW Motorrad | Albatros | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 8 | 01-04-2011 12:10 |
Προσφορά ενδοσυνεννόηση Midland BT2 από το www.louis.de | Translatoras | Διάφορα | 4 | 05-12-2010 03:17 |
BMW TV-BMW Motorrad | antonis1150GSA | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 5 | 17-11-2010 13:31 |
LOUIS | fmargaritis | Διαδικτυακές αγορές - Ευκαιρίες | 4 | 27-04-2010 13:24 |
Δύο νεκροίπλοίο Louis Μajesty από τα φονικά χτυπήματα κυμάτων στο | gsmaniac | Κόσμος | 2 | 04-03-2010 16:21 |