|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Θεσσαλονίκη - Τσεχία
Απόσπασμα:
Ανεβαίνοντας διανυκτέρευσε στην Λίμνη Βαλατον δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο για έναν Έλληνα που έχει δει χιλιάδες ακτές θαλασσινές, αλλά για εσένα τον μοτοταξιδευτή θα είναι μιά ωραία εμπειρία. Αν πας λοιπόν στο λινκ σου έχω πολλά καμπινγκ, Στον χάρτη της επιστροφής αν σου κάτσει ψάξε για το Ξενοδοχείο του Κοστουρίτσα να κοιμηθείς, άλλη εμπειρία, αν έχεις και θυλυκό μαζί σου θα περάσεις παραμύθι, σαν να κοιμάσε στο σπίτι της Κοκκινοσκουφίτσας μετάφρασε το όπως σε βολεύει.. Ξενοδοχείο Mecavnik είναι ένα συγκρότημα ξενοδοχείο που έφτιαξε ο Εμιρ Κουστουριτσα να υποστηρίξει το τόπο που γενήθηκε. 35 ευρώ το δίκλινο με βραδυνό φαγητό και πρωινό όλα μέσα. Αυτά και προσοχή κακγουριές πολλές όχι... Στην Σερβία αν χαζέψεις κατεβαίνοντας κάνε λίγα ντόπια λεφτά στην είσοδο της αν δεν έχεις κάρτα γιατί θα σε φάνε στην αλλαγή, λίγο αλλά θα σε φάνε. Ουγγαρια περνουν ευρώ και δίνουν ευρώ ρέστα, στην Σλοβακία μόνο ευρώ. Στην Τσεχία δεν ξέρω ας απαντησει άλλος, έχω 5 χρόνια που πηγα, αλλά μάλλον όπως στην Ουγγαρία κοιτα και εδώ Τα όρια να τα σέβεσαι γιατί τα πρόστιμα τσούζουν.. και 1 κμ παραπάνω το πληρώνεις. Εοπίσης βασικό για να μην βασανιστείς ιδιαίτερα μέσα στις πόλεις GPS οπωςδήποτε...αλλιώς θα σε φάει το ρώτημα... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Μια χαρά το navigon βάλε κ το ΤΙΒΟ στην τσαντα για εφεδρικό και εγώ είχα ενα δευτερο μαζί μου...
|
|
|||
|
|||
Αυτό θα κάνω ! Ευχαριστώ
|
|
|||
|
|||
Σερβια θα σου προτεινα οπωσδηποτε διανυκτερευση σε Νις και στο Νοβι σαντ (Νovi sad) και οι δυο πολεις ειναι γεματες απο φοιτητες και τις διασχιζει ο δουναβης και σφυζουν απο ζωη επισης το φαγητο και στα δυο μερη ειναι εξαιρετικο κοστος ξενοδοχειων γυρω στα 30-40ευρω το δικλινο αναλογως ποσο κεντρικα θελεις να μεινεις
|
|
|||
|
|||
Την είχα βάλει είδη στο πρόγραμμα ...έχω ακούσει καλά λόγια για Novi sad !!
Ευχαριστώ |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
2008 adventure σελα πωλειται η ανταλλασεται!! | fguy | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 3 | 25-10-2011 18:50 |
Πωλούνται σετ πλαινες ergo βαλίτσες BMW R 1200 GS (+βασεις ή όχι) | D_Artagian | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 17 | 28-09-2011 15:39 |
Γεύμα αγάπης στη Θεσσαλονίκη.. | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ελλάδα | 6 | 26-12-2009 22:03 |