|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: F 800 GS ΠΡΟΒΛΗΜΑ!!!
Απόσπασμα:
εχεις δικιο ως ενα σημειο κι αδικο μεχρι το άλλο σημειο! Ειναι οπως ο Δ/της τμηματος εχει την ευθυνη ολου του τμηματος και την πληρωνει οταν ο ''Χ'' τυχαρπαστος υπάλληλος του κανει την λαδιά!! Μπορει να το ξερει ο ιδιος? Οχι βεβαια!! Καπως ετσι λειτουργουν οι εταιρειες και στο θεμα που συζηταμε, εμπιστευονται την παγκοσμιου φημης ταδε εταιρεια ρουλεμαν, με ισο και δεν συμμαζευεται και την πληρωνει η ιδια εταιρεια και για το ελλατωματικο προιον αλλα και για την λαλακια του αναβατη που παει και ριχνει 120 μπαρ πιεση στον τροχο!! Δεν αναφερομαι στον συγκεριμενο παθοντα του πρωτου μηνυματος αλλα γενικα!! Σημ. Η αντεννα του Βαρα δεν ειναι ελαττωματικη η ιδια αλλα η τοποθετηση της απο τον Ισπανο!!! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Ειτε Ισπανος, ειτε Ιαπωνας, ειτε Γερμανος, ειτε Γαλλος.... Το αποτελεσμα νομιζω.... ειναι το ιδιο για τον αναβατη !!! Ακινητοποιημενη μηχανη...... ! |
|
|||
|
|||
[QUOTE=BOXER;450292]Και εγω σου ειχα γραψει κατι φιλε, και υπηρχε πιθανοτητα να γλυτωνες πολλα λεφτα, μα....
Δεν απάντησα και στους δυο σας γιατί με το που έπαθα το πρόβλημα επικοινώνησα άμεσα με το mobile care το οποίο σου στέλνει την μηχανή μόνο σε εξουσιοδοτημένο συνεργείο! Που σημαίνει ότι στην περιοχή που ήμουνα θα πήγαινε είτε στην ξάνθη είτε στον τρικαλιώτη στην θεσσαλονίκη! Δεν είχα άλλη επιλογή τις μέρες που έπαθα τα προβλήματα! Και στις 3 παριπτώσεις ήταν αργία και μαλιστα στην μια...νύχτα! Χώρια που δεν θα είχα μεταφορικό μέσο για τις μέρες που θα έμενε η μηχανή μου στον τόπο που έμεινα(στην καβάλα και της 3 φορές) ενώ εγώ μένω στην θεσσαλονίκη. Επάνω στην εγνατία πως θα με μεταφέρανε; Η ασφαλιστική, μου καλύπτη μόνο 1 δωρεάν μεταφορά! Για πάρτους σε μέρα η οποία είναι αργία να σε μεταφέρουν! Θα το πλήρωνα πολύ ακριβά!!! Η άλλη λύση ήταν να με πάει κάποιος "πατάκι"!!! Άντε κάντο με συνεπιβάτη και το τριμπάγκαζο φουλαρισμένο! Για τράβηγμα με σχοινή δεν το συζητάω γιατί έχω δει σαβούρντα μπροστά μου απο φιλαράκι που δεν ήθελε να καλέσει οδική για 2 χλμ. Οπότε όπως καταλαβαίνετε η λύση ήταν ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ! Τα'σκασα ΧΟΝΤΡΑ στον Τρικαλιώτη! |
|
|