|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Νώντας ...η κακιά στιγμή!
Απόσπασμα:
Με αγαπη για τον γιγαντα Νωντα,θα σε παρακαλουσα να γραφεις χωρις περετερω σχολιασμους και ''υφος''.Τουλαχιστον σε αυτο το θρεντ.Μονο και μονο απο σεβασμο.ΔΕν ειμαι κανενας μοντ για να σου κανω παρατηρηση.Απλα μια παρακλιση κανω. |
|
|||
|
|||
καλως τον!
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Δε νομίζω ότι είχε ύφος το σχόλιό του... θα έλεγα ότι μάλλον άγχος και φόβο βγάζει... όπως νομίζω ότι πολλοί από εμάς έχουμε πλέον μετά από αυτό το τραγικό συμβάν... ....και απλώς ήθελε να πει με το δικό του τρόπο... να προσέχουμε !! |
|
|||
|
|||
Φίλε Πέρυ, δεν νομίζω ότι ταιριάζουν οι χαρακτηρισμοί σου στα γραφόμενα του Βασίλη ....
Το αντίθετο θα έλεγα. Sent by Arkas via Tapatalk ! |
|
|||
|
|||
Με απόλυτο σεβασμό είμαι της άποψης να μην σχολιάσουμε το θέμα............
|
|
|||
|
|||
Για σου Ντινο............ 1,όπως πολλοί ήδη αυτότεχνοι εμπειρογνώμονες, δια των υπνοφόρων αναθυμιάσεων της χύμα ρετσίνας θα έχουν αποφανθεί. 2,οι ημικατεργασμένες θεωρίες των ...πηγαδακίων και οι πλαδαρές υποθέσεις του καφενέ 3,Για όσους δεν ξέρουν, η άσφαλτος είναι σκληρή... 4,Δεν λέω, ν' αφήστε τη μανέτα και να κρυφτείτε στη μεζονέτα. 5,Θα 'λεγα όμως προς τους πεοφορούντες μαρσπιεδοφάγους, γονατάδες και τους πάσης ορδης στριφτερούς της μουσταλευριάς μονο αυτα δεν μου αρεσαν. Τωρα παιδες θα σας πω οτι τον λογο του Βασιλη τον ξερω απο το 2007 οποτε δεν μου ειπατε κατι καινουργιο.Θα σεβαστω το Νωντα και δεν θα συνεχισω αλλο.Για τον Νωντα που ειδα στην Ρεντινα και ανταλαξαμε κουβεντες αποψεις και τσουγρισαμε τα ποτηρια μας με το κρασακι μας. Για σου Ντινο............ |
|
|||
|
|||
αυτο λεμε...
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Τριγμος στον αξονα | John1150 | Τεχνικά θέματα διάφορα | 5 | 23-06-2011 19:59 |
τακάκια σφύριγμα | arisp | Τεχνικά θέματα διάφορα | 18 | 05-03-2010 18:39 |
Εξελιγμένο ρομπότ για τον εντοπισμό επιζώντων μετά από καταστροφές | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 5 | 05-11-2009 21:44 |
Ανέκδοτο της στιγμής | Gazi | Ανέκδοτα | 8 | 21-07-2009 21:00 |