|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ξανακαβαλάς ;
Καλή ανάρωση φίλε μου..να σαι πάντα γερός..
Χωρίς βέβαια να είμαι γιατρός,πιστεύω θα ήταν καλύτερα να μην την καβαλήσεις αμέσως. Να δυναμώσουν πρώτα τα πόδια σου και μετά..μην ξανακατέβεις ποτέ από πάνω της |
|
|||
|
|||
παιχταδορ μου σου ευχομαι καλη αναρωση.
Να θυμασαι ομως οτι τα τραβματα της μνημης θα γιατρευτουν πιο αργα. Τι θελω να πω? Μολις την καβαλησεις θα σου ερχοντε στο μυαλο σκηνες απο το ατυχημα σου. Σιγα σιγα θα τις ξεπερασεις και θα γινεις οπως πριν. Καποιος πιο πριν σου ειπε να μην βιαστεις. Εχει δικιο.Ακουσε τον.Οχι οτι θα μπορεις να κανεις πιο γρηγορα κατι αλλα και οταν νιωσεις καλα απλα συγκρατισου. Ο ομιλων εχει λαμα και βιδες στον μοιρο + 4 καταγματα σε σπονδυλους και απο αλλο τροχαιο μου αφαιρεσαν ενα κομματι ξυλο απο δεντρο το οποιο ειχε καρφωθει στο κεφαλι μου |
|
|||
|
|||
παιδιά πραγματικά σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλους . δεν ξέρω τι να πω .
όσο για τον χρόνο σίγουρα τον χρειάζομαι οι γιατροί έδωσαν 1 χρόνο ανάρρωση οπότε αν καβαλήσω που όπος το κόβω θα το κάνω μιλάμε για πολύ ποιο μετά ... σίγουρα κανά δυο χρονάκια στέρησης GS θα τα περάσω |
|
|||
|
|||
Κράτα φίλε μου στο πίσω μέρος του μυαλού σου ότι αν θες οπωσδήποτε να ξανακαβαλήσεις δίκυκλο πριν να αναρρώσει πλήρως το πόδι, μιά λύση θα ήταν ίσως το MP3. Ούτε κι εγώ πολυγουστάρω τα σκούτερ, αλλά ανάγκας και θεοί πείθονται. Σε κάθε περίπτωση όμως μην επιβαρύνεις το πόδι σου απο γινάτι!
|
|
|||
|
|||
ο αδερφός μου επαθε κατι παρόμοιο στην ομονοια και κατεληξε με 4 βιδες στο ποδι.ο γιατρος του ειπε οτι αν το ξανασπασει το ποδι στο ιδιο σημειο τοτε θα υπαρχει σοβαρο προβλημα,ο αδερφος μου ομως μια χαρα καβαλαει το fazer ! περαστικα σου γρηγορα, οσο για την μηχανη ψαχτο πολυ !
|
|
|||
|
|||
Το ευχάριστο είναι ότι δεν έχασες την ζωή σου,Δόξα το Θεό να λες.
Γιατί να μην μπορέσεις να οδηγήσεις ξανά, φυσικά και θα τα καταφέρεις απλά λίγο υπομονή Send from my Sexy Gt Galaxy S Plus using Tapatalk |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Καλη δύναμη παντως και γρηγορη αναρρωση ευχομαι. Οπως είπαν φίλοι παραπάνω, και εγω πιστευω οτι τελικα το προβλημα σου - οταν όλα τελείωσουν - θα ειναι "Softwarικό" και όχι "Hardwarικό" |
|
|||
|
|||
καλή σου ανάρρωση κ από μένα...
σαν φυσικοθεραπευτής και μηχανόβιος θα σου έλεγα ότι : Θέλεις αρκετή δουλειά για να ξανακαβαλήσεις μηχανή.Όταν πλέον τελειώσεις με την λειτουργικότητα του ποδιού σου θα πρέπει με το καλό να βάλεις ένα πρόγραμμα ενδυνάμωσης το οποίο όμως θα το συνεχίσεις για όλη σου την ζωή για να μπορούν οι μύες να ανταπεξέλθουν.Καλό θα ήταν να μην είναι το ίδιο βαριά η μοτοσυκλέτα. Όμως ναι όντως αν ξαναπάθεις ατύχημα με το ίδιο πόδι τότε τα πράματα θα είναι πολύ σοβαρά... Βέβαια το ατύχημα μπορεί να είναι με την μηχανή , με το αυτοκίνητο , στα υπέροχα πεζοδρόμια μας πατώντας κάποιο φύλλο κτλπ. Άρα ζήσε την ζωή σου όπως γουστάρεις κ "ότι είναι να ρθει θέ να 'ρθεί αλλιώς θα προσπεράσει" |
|
|