|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Greeklish σε Ελληνικά με ένα κλικ !!!
Μη γράφεις κώλω γιατί θα σε τσιμπήσει και σένα ο λογοκριτής του φόρουμ!
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Η ευκολία στην οποία έχουν μάθει να ζουν οι νέοι είναι αυτή που τους οδηγεί να χρησιμοποιούν τα greeklish. Ούτε ορθογραφία, ούτε συντακτικό, ούτε γραμματική, αλλά ούτε και στίξη. Λόγω φιλολογικής κατεύθυνσης, ουδέποτε συμπάθησα τα μαθηματικά. Όμως, αν εντρυφήσετε στο συντακτικό της Αρχαίας Ελληνικής, θα δείτε ότι διέπεται από μαθηματική λογική, αλληλουχία και κανόνες! Με άλλα λόγια, βάζει το μυαλό να δουλέψει! Ένας από τους τρόπους αφελληνισμού μας, ήταν και είναι και η εσκεμμένη διαστροφή της γλώσσας μας... . |
|
||||
|
||||
Απόσπασμα:
Μερικές φορές, πετάς κάτι πετυχημένα ... Νάσαι καλά ρε Γιώργο ...
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Απλώς.. Αυτοί που έχουν τέτοιο πρόβλημα μπορούν να φορτώσουν στον Firefox τους addon για αυτόματη διόρθωση. https://addons.mozilla.org/el/firefo...ng-dictionary/ Οσο για το greeklish σε Ελληνικά υπάρχει Plugin που μπορεί να το κάνει το forum απο μόνο του... Δε θυμάμαι τώρα πως λέγεται, αλλά αν χρειάζεται το ψάχνω.... Δηλαδή... θα πληκτρολογήσω "kalimera" και μόλις αφήσω κενό το φόρουμ απο μόνο του θα γράψει "καλημέρα" |
|
|||
|
|||
Να μου λείπει ο μετατροπέας και το greeklish και τα addons κτλ κτλ...Είμαι Ελληνας,εχω μία από τις πλουσιότερες γλώσσες του κόσμου,εχω ιστορία γραμμένη στα ελληνικά και θα συνεχίσω να γράφω Ελληνικά!!!!
Ετσι θα κρατήσουμε τα ιδεολογικά μας εγώ σαν κράτος....Οχι με μετατροπέα από Greeklish στα Ελληνικά με ένα κλικ!!! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Πρόβλημα σε 1200 GS με την ηλεκτρονική πλακέτα (εγκέφαλος ) | nvythoul | Τεχνικά θέματα διάφορα | 25 | 28-07-2011 01:55 |
κυριακη 22- 5 παμε πικ νικ? | γιαγια αρκουδα | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 10 | 08-06-2011 15:11 |
Άσυλο ρεντίκολο - O οικ. καυγάς της Αποστολάκη τιμώρησε τη Βουλή | ernesto | Ελλάδα | 8 | 10-04-2011 13:45 |
Καλημέρες, Καλησπέρες & Καληνύχτες - Κυριακή... χικ... 21 Νοεμβρίου 2010... χικ... :) | CPretenteriS | Μια καλημέρα είναι αυτή | 171 | 22-11-2010 02:42 |
Αλλάξτε το σπίτι σας με ένα κλικ.. | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 7 | 18-11-2009 21:29 |