|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Απάντηση: Eπιστροφή στίς ρίζες 89 χρόνια μετά..
Μπράβο Γιώργη ...
Μας ταξίδεψες στις χαμένες πατρίδες ...
|
|||
|
|||
Στην Ήπειρο έχουμε ένα γνωμικό.
Ο Άνθρωπος και ο ποταμός τον τόπο τους γυρεύουν. Μπράβο σας πάντως. Πιστεύω να άξισε το ταξίδι σας............... |
|
|||
|
|||
το ευχάριστο ειναι οτι η επιθυμία του παππού..έγινε πραγματικότητα..θα είναι χαρούμενος βλέποντας σας εκεί..
|
|
|||
|
|||
Πολύ συγκινητικό ταξίδι....
τι έχουν περάσει οι Έλληνες...όπως κ άλλοι λαοί βέβαια.. |
|
|||
|
|||
Μπράβο ρε Γιώργαρε! ΩΡΑΙΟΣ!!!
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Μπράβο Γιώργο......ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ!!
|
|
|||
|
|||
Επειδή και εμένα οι παπουδογιαγιάδες μας ήταν από τα Βουρλά το όνειρο μας είναι ένα από τα επόμενα ταξίδια να είναι οι χαμένες πατρίδες Έχω έντονες τις περιγραφές του παππού μου στο μυαλό μου για το πως περνούσαν εκεί εκείνα τα χρόνια. Να είσαι καλά Γιώργο που μας υπενθύμησες αυτό που άλλοι προσπαθούν να μας κάνουν να το ξεχάσουμε
|
|
|||
|
|||
Φίλε μου , σχεδιάζω ΑΚΡΙΒΩΣ τό ιδιο εδώ και καιρό !!!
Τό χωριό του παππού μου λεγόταν Κιουπλιά (Kuplu) στήν επαρχία Bilecik . Βρέθηκε μετά από πολύ προσπάθεια καί ψάξιμο καί διασταύρωση στοιχείων από συγγενείς . Ελπίζω νά το καταφέρω νά πάω γιά να μπορέσει ο παππούς να διαβάσει το e-mail από εκεί που ειναι τώρα μέσα από τα δικά μου μάτια ......... ΜΠΡΑΒΟ !!!!! |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Αίτηση συμβουλής για καμμένο μετασχηματιστή φορτιστή! | gemara | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 6 | 13-04-2011 13:04 |
Το παλιό μνημόνιο-Η ιστορία επαναλαμβάνεται μετά 167 χρόνια | kgs | Ελλάδα | 6 | 08-10-2010 21:30 |
Η μεταμόρφωση της Ελλάδας μετά το 2010 -του κ. Στάθη Ν. Καλύβα καθηγητή του Πανεπιστη | MARK | Ελλάδα | 1 | 08-07-2010 20:04 |
Το σύνδρομο της μελαγχολίας μετά τις διακοπές και πώς να το διαχειριστείτε!!!!!!!!!!! | riko46 | Χρήσιμα | 15 | 08-09-2009 17:07 |
Χρόνια πολλά ,Χριστίνα, Χριστιάνα, Κριστιάνα ......... | riko46 | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 2 | 25-07-2009 16:14 |