Φίλε μου όπως λέει και ο συνφορουμίτης παραπάνω,ρίξε μια ματιά στα ταξιδιωτικά που παίζουν στο φόρουμ και θα βρείς τα πάντα σχετικά με το ταξίδι σου.
Στο περσινό δικό μου ταξίδι πέρασα τις πρώτες 5 μέρες από τα ίδια μέρη που σκοπεύεις να πας κι εσύ.Μπορείς να το δεις εδώ
http://www.gsforum.gr/Ταξίδια-στο-εξ...-2010-a-21966/
Στην θέση σου δεν θα έχανα με τίποτα τον παγετώνα glossglockner,αν και όπως θα δεις στο ταξιδιωτικό εμάς ο καιρός μας την χάλασε.Η διαδρομή μέσω Cortina-Dobbiacco-Lienz είναι πραγματικά απίστευτη,τοπία μαγικά σαν βγαλμένα απο παραμύθι.
Επίσης θα διάλεγα το Ίνσμπρουκ για μια διανυκτέρευση μιας και είναι μια καταπληκτική πόλη,πανέμορφη με το ποτάμι της και την παλιά πόλη της,χτισμένη σε μια μαγική περιοχη,περιστοιχισμένη από τις Αυστριακές Άλπεις.Ανεβαίνοντας από Ινσμπρουκ για Μόναχο θα σου πρότεινα να αποφύγεις την autobahn και να κατευθυνθείς μέσω Garmisch και Walschensee,περνώντας μέσα από γραφικά χωριά ,στην πρωτευουσα της Βαυαρίας.Το μουσείο της μαμάς αξίζει με χίλια να το δείτε όπως επίσης και τον εκθεσιακό χώρο ακριβώς δίπλα.
Αυτά απο μένα,πιστεύω να σου φανούν χρήσιμα.Εννοείε πως για οτιδήποτε εξτρα πληροφορία χρειαστείς μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μου,αν και πιστεύω ότι αν ψάχτεις λίγο στο φόρουμ θα βρείς απαντήσεις και προτάσεις για τα πάντα σχετικά με το ταξίδι σου.Άλλωστε το ψάξιμο αποτελεί βασικό στοιχείο ενός ταξιδιού και ειδικά όταν πρόκειται για ταξίδι με μηχανή.
Καλό διάβασμα....