|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
ΣΕ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΛΑΣΤΙΧΩΝ
ΚΑΛΗΜΕΡΕΣ
Εχω BMW1200GS ADV τι λάστιχα θα μου προτεινατε να βάλω??Τώρα φοράω michellen....δεν μπορω να πω οτι ημουν ικανοποιημενος αυτα τα 2 χρόνια που τα εχω!!Ενω στην αρχη κολλάγανε στην ασφαλτο ,μετά απο ενα 5μηνο δεν είχα καθόλου την ίδια αίσθηση!! Ποια θεωρειται τα καλυτερα,και βασικα για πλαγιάσματα σε στρόφες να είναι τα πιο ασφαλεις.....γιατι εχω εναν ερωτα με τις στροφες |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ΣΕ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΛΑΣΤΙΧΩΝ
Bridgestone BW 501 502
Για μενα το καλυτερο λαστιχο,ιδανικη κορονα για on off αφου σου αρεσουν τα πλαγιασματα ειναι οτι πρεπει |
|
|||
|
|||
Μου αρέσουν τα Bridgestone μεν (Bill οι μηχανές σας δεν έχουν ίδια χαρακτηριστικά, διαστάσεις ελαστικών και βάρος) αλλά είναι και τα πιο πανάρχαια.
Υπάρχουν πολλά threads σχετικά με λάστιχα Κώστα... ΕΨΑΞΕΣ; |
|
|||
|
|||
Το michellen είναι πολύ καλό λάστιχο. Ξεκούραστο στην καθημερινή μετακίνηση, αλλά είναι αργό λάστιχο. Είναι και καλό στην βροχή. 3 ζευγάρια έχω ``φάει`` εγώ.
Τώρα θα πω για τα πιρελλι. Είναι γρήγορο λάστιχο με αρκετή κορώνα. Λίγο κουραστικό καθημερινά (και λογικό) αλλά με μεγάλες δυνατότητες και με καλή γόμα. Θα αυξήσεις τα κλμ αρκετά. Αυτά τα λίγα. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
To οτι ειναι πολλα χρονια στην παραγωγη και το προτιμουν ....ισως κατι να λεει |
|
|