|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Κάποιον κλέβω!
οχι ρε γ@...το με τσακωσεςλοιπον αφου ηρθαν ετσι τα πραγματα καιρος λοιπον να λαμψη η αληθεια...ΕΓΩ ερχομαι καθε τρεις μερες και σου βαζω 2 λυτρα στο ρεζερβουαρ....εχουμε και λεμε....απο το 06 το νοεμβριο που ξεκινησα να σου βαζω μεχρη και προχθες ....λοιπον 4 χρονια επι 365 μερες μας κανουν 1460 μερες δια το 3(γιατι ανα τρεις μερες σου εβαζα)=486,666χ2 λιτρα την καθε φορα =973,73 λυτρα ΜΟΥ ΧΡΩΣΤΑΣ την ουρα και καποιους μηνες απο τον Νοεμβριο μεχρη το 07 σου τους χαριζω οποτε με 900 λυτρα καθαρισεςτοση ωρα που εκανα να το γραψωζησε Μαι μου να φας τριφυλλι
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Δεν θέλω να σε απογοητεύσω και ούτε να σε αμφισβιτήσω αλλά με το δικό μου F800GS σε Εθνική έχω αυτονομία max 350 χλμ. Άντε να είσαι πιο ελαφρύς στο χέρι, αλλά χωρίς να σου έχει ανάψει και λαμπάκι ρεζερβουάρ (που ανάβει όταν έχεις άλλα 50-60 χλμ ακόμα) και να έχεις ήδη 370 στο κοντέρ (δλδ τελικά 420-430 αυτονομία), είναι απλά... αδύνατο!
Από την άλλη βέβαια μακάρι να έχεις εσύ δίκιο και εγώ άδικο, αλλά τότε στις συναντήσεις του forum θα κερνάς πάντα εσύ τους καφέδες! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Όσο για τον καφέ δεκτό, πρέπει κάποια στιγμή να περάσω να γνωριστούμε. |
|
|||
|
|||
Με σταθερή ταχύτητα 80km αυτή είναι η κατανάλωση.
Το μοτέρ που έχεις είναι Ιαπωνικής σχεδίασης άν δεν κάνω λάθος. ............ |
|
|||
|
|||
Απ' όσο γνωρίζω το μοτέρ του F είναι Rotax. ΓερμανόΑυστριακό δηλαδη.
Τώρα αν το σχεδίασε κάποιος σχιστομάτης για λογαριασμό της δεν ξέρω.. |
|
|||
|
|||
Το μοτέρ αυτό της rotax (όπως και του 800 μετά) τα ΑΓΟΡΑΣΕ τα δικαιώματα η BMW από όσο ξέρω (τα αγόρασε σχετικά πρόσφατα όχι στα παλιά 650GS - μιλάω για τα τωρινά με τα μαύρα μοτέρ) και τα έδωσε στον Κινέζο συνεργάτη της να τα φτιάχνει.
Πράγμα που κάνουν αχέμ κι άλλοι αλλά δεν το λένε... ΠΡΟΣΕΞΤΕ άλλο κατασκευή άλλο συναρμολόγηση. Με το κόλπο του "που γίνεται η συναρμολόγηση" ΠΟΛΛΛΛΟΙΟΙΟΙ κατασκευαστές μας δουλεύουν ψιλό γαζί. Στα πάντα σήμερα (και εννοώ στα πάντα και άρα και ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΗΧΑΝΕΣ) υπάρχουν ένα σωρό κινέζικα components επάνω. Δεν εννοώ μάλιστα μόνο "κινέζικα - κινέζικα" (πχ. σκελετός από την... "Μη Κα Σο Νι") αλλά και ανταλλακτικά που Ο ΔΙΚΟΣ ΤΟΥΣ κατασκευαστής με τη σειρά του, έχει κάνει το ξαναβάφτισμα. Εννοώ ότι οκ τα καλάμια μπορεί να είναι πχ. Showa. Αυτό δεν σημαίνει ότι η Showa δεν πήρε κάποια εξαρτήματα από την Κίνα. Το κράνος είναι ARAI αλλά δεν σημαίνει ότι το κορδόνι του λαιμού του ή η ζελατίνα του δεν είναι από Κίνα. Ξεπεράστε το. Το θέμα είναι ο έλεγχος και οι απαιτήσεις ποιότητας. Last edited by NLS; 15-09-2011 at 18:09. |
|
|