|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
ΚΟΥΡΑΓΙΟ
Στους δυσκολους και χαλεπούς καιρούς που περνάμε θα πρέπει να παίρνουμε κουράγιο και δύναμη από μικρά και μεγάλα πράγματα που βλέπουμε,μαθαίνουμε,ακούμε..έτσι λοιπόν..σας μεταφερω και εγω με την σειρά μου το μνμ που μου ήρθε απο εναν φίλο..
Είναι γεγονός ότι η χώρα και οι Έλληνες συκοφαντήθηκαν ως πολιτισμός, ως πολιτισμένη χώρα, και ως τρόπος ζωής. Και συκοφαντήθηκαν και εκ των έσω με την πολιτική ηγεσία της χώρας να κουνά την μπαγκέτα του μαέστρου. Παρόλα αυτά η ίδια η Ελλάδα ξανασηκώνεται και με πρωτοβουλίες από τα κάτω αντιδρά. Μου ήρθε ένα vidaeaki το οποίο θα 'θελα να είχε την σφραγίδα του Υπ. Πολιτισμού. Κρίμα που δεν την έχει. Το videaki απαντά ένα ένα στα όσα ακουστήκαν για τους Έλληνες. Κανείς όμως δεν θα ξεχάσει ποτέ το ασύλληπτων διαστάσεων και μη κοστολογημένο έγκλημα το οποίο πληρώνουμε ήδη στην διαπραγματευτική μας δύναμη θα το πληρώνουμε και θα κοστολογούμε για δεκαετίες. Δείτε το video |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΗΛΕΚΟΝΤΡΟΛ ΓΙΑ ΓΚΑΡΑΖΟΠΟΡΤΑ ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΔΙΑΚΟΠΤΗ, ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ...!! | windman1200 | Χιούμορ | 19 | 10-10-2011 15:09 |
ENAΣ ΑΝΕΡΓΟΣ ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΞΕΦΤΥΛΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦOΡΟΥΣ. | MARK | Κοινωνική ευαισθησία | 2 | 18-03-2010 10:22 |
ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΣΑΚΟΥΣ ΣΑΚΟΥΣ ΓΙΑ R1200GS | DIOYK1381 | Ζήτηση | 7 | 28-02-2010 07:14 |
ΣΟΚ ΚΑΙ ΔΕΟΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙ Η ΕΙΚΟΝΑΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ | MARK | Επικαιρότητα | 0 | 10-12-2009 19:55 |
ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΦΥΣΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ | Alext | Χιούμορ | 10 | 20-05-2009 14:03 |