|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Νανοτεχνολογία.
Δείτε τι μπορεί να προσφέρει η Νανοτεχνολογία στα παρμπρίζ των αυτοκινήτων και κατ' επέκταση στα κράνη μας. .
Last edited by Arkas; 12-01-2009 at 15:14. |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Νανοτεχνολογία 2.
|
|
|||
|
|||
Απάντηση: Νανοτεχνολογία 3.
|
|
|||
|
|||
Απάντηση: Νανοτεχνολογία 4.
|
|
|||
|
|||
Απάντηση: Νανοτεχνολογία.
Πολύ καλό προϊόν και φυσικά ότι είναι για την ασφάλεια μας ουδέν σχόλιο,τα βίντεο τα λένε όλα . Μπράβο Δημήτρη για το ποστ . . |
|
|||
|
|||
Εντυπωσιάστηκα.
Ευχαριστούμε για το post. |
|
||||
|
||||
Απάντηση: Νανοτεχνολογία 3.
Απόσπασμα:
Φαίνεται πολύ ενδιαφέρον !!!!!! Να ξέραμε κ τι λέει το βίντεο ...... .
|
|||
|
|||
το παρακολούθησα με πολύ ενδιαφέρον !
με αυτά τα προϊοντα ανησυχώ για το πόσο επηρεάζουν την ζελατίνα του κράνους ( αν την φθείρουν κτλ) καθώς επίσης και το πόσο διαρκούν. τα αποτελέσματα είναι πάντως εντυπωσιακά !!! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Πιστεύω πως δεν επηρεάζεται η ζελατίνα γιατί η νανοτεχνολογία δεν περιέχει τοξικές ουσίες. Η αρχή της νανοτεχνολογίας βασίζεται στην ελεγχόμενη μεταβολή τών ιδιοτήτων του υλικού σε μοριακό επίπεδο. Κατ' επέκταση δεν επηρεάζεται η διάρκεια ζωής της ζελατίνας ενώ παράλληλα προστατεύεται από την βροχή και το σπρέυ από τα προπορευόμενα αυτοκίνητα και έτσι διατηρείται καθαρό το οπτικό μας πεδίο. |
|
|||
|
|||
Με το πρώτο βίντεο έτριβα τα μάτια μου γιατί δεν καταλάβαινα τί έβλεπα...
Με τα επόμενα έτριβα τα μάτια μου γιατί δεν πίστευα αυτό που έβλεπα!!! Στο τρίτο βίντεο έξυνα το κεφάλι μου γιατί δεν έπαιζε ...Τελικά καλή η νανοτεχνολογία, αλλά έχει και αυτή παρενέργειες... |
|
|