|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Ποιος πουλάει ξύλα για τζάκι?
Πέρυσι αγόρασα από τους γονείς φίλου του φόρουμ αλλά έχασα το τηλέφωνο. Θυμάται κάποιος ποιος είναι?
Αν δεν κάνω λάθος ο φίλος είναι από Χαλκίδα και ίσως να τον έλεγαν Βασίλης. Η μάντρα με τα ξύλα ήταν στην Λαυρίου προς Κουβαρά και η τιμή που είχε για το φόρουμ ήταν δελεαστικότατη. |
|
||||
|
||||
Απάντηση: Ποιος πουλάει ξύλα για τζάκι?
Ο Πάνος (ace_gln) ...
|
|||
|
|||
ευχαριστω Νίκο
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
ετσι να αλληλουποστηριζόμαστε
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Πόσο ήταν - είναι? |
|
|||
|
|||
αύριο θα πάρω και θα σου πω. πριν ένα χρόνο ήταν 130/τόνος το πεύκο 150-170 τα 'αλλα(επιφυλάσσομαι) λογικά θα πάρει φέτος λίγο παραπάνω |
|
|||
|
|||
Εμαθες τελικά?, με ενδιαφέρει και μένα....
|
|
|||
|
|||
γεια σας φιλοι συμφορουμιτες , οι γονεις μου εμπορευονται σε τιμες χονδρικης πευκο. η φετινη τιμη ειναι 140/τονο και 170 / τονο για τα υπολοιπα (ελια , δρυ , οξυα κτλ )
αν χρειαστειτε οτιδηποτε , το νουμερο μου ειναι στο προφιλ μου. Η γνωμη μου ειναι να τα προμηθευτειτε πριν αρχισουν οι βροχουλες ... γιατι ναι μεν ειναι στεγασμενα , αλλα το stock δεν αρκει και αυτα θα εξαφανιστουν και θα ερχονται διαρκως νεα φορτια , τα οποια δεν θα ειναι τελειως στεγνα . |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Ευχαριστούμε για την απάντησή σου, που σε τιμά κιόλας. Αλλά και λίγο βρεγμένα να είναι, βγάζουν πιο πολλή μυρωδάτη κάπνα και κάνουν το σπίτι και μυρίζει… λλλουκούμι. |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ο Λοβέρδος μιλάει κι η ΝΕΤ παίζει τσόντα. | gemara | Αστεία Video | 14 | 31-05-2011 02:56 |
Όποιος καταλάβει τι λέει-κερδίζει σουβλάκι και μπύρα | benko | Αστεία Video | 4 | 18-01-2011 23:36 |
Aχαϊκή συνάντηση γιά κρασάκι κ μεζεδάκι την Τετάρτη 5/1/2010! | Jefe | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 33 | 06-01-2011 01:09 |
To GSForum πάει για μπανάκι και BBQ στην Αίγινα την Κυριακή 22/8/10!!! | Arkas | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 197 | 21-09-2010 09:07 |
Μεθυσμένος στην παραλία βάζει το σορτσάκι του για μπλούζα!! | Kolokas | Αστεία Video | 9 | 30-03-2010 14:20 |