|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: θα ηθελα την γνωμη σας για κρανος
τελικα η αναζητηση σταματησε σε αυτο
Shoei Qwest Airfoil TC-5 (μαύρο) by: Shoei - MotoRAID το οποιο το λανσαρει σαν τουριστικη προταση. και στο c3.... εχω πελαγωσει,αντιθετα κρανη μιας και το c3 ειναι ανοιγωμενο. με ενδιαφερει πολυ ο εξαερισμος. |
|
|||
|
|||
Τα shoei πολυ παρδαλα πεφτουν, πολυ εντουραδικα.............. To schuberth c3 σε τι τιμες παιζει στην Ελλαδα? Καλο φαινεται, αλλα αν ειναι στα ιδια λεφτα πανω-κατω εγω θα ελεγα system 6 BMW με διαφορα!
|
|
|||
|
|||
Τοσο καλυτερο το system6?
Sent from my Sexy iPad2 using Tapatalk |
|
|||
|
|||
τελικα κατεληξα και πηρα κρανος...bmw system 6.
μεγεθος 62/63. κι ας γραψω και τις πρωτες εντυπωσεις μου. ηθελα σωνει και καλα ανοιγομενο κρανος,οι επιλογες λιγες,2 βασικα αξιολογες.τελικα με κερδισε το system 6 απο την αποψη οτι το εσωτερικο του ειναι πιο ποιοτικο απο του c3. το πηρα 540 ευρω σε μαυρο γυαλιστερο χρωμα. στο δρομο μπορω να πω οτι ανετα ειναι πιο ησυχο απο το x-spirit αλλα κι απο το xr-1100...μεγαλη κουβεντα,κι ομως ισχυει και για ανοιγομενο κρανος δε το περιμενα αυτο. το βαρος του,αν και μεγαλο δεν γινεται αντιληπτο.θετικο αυτο. εξαερισμος πολυ καλος και δε με πνιγει,το πηγουνι εχει αρκετη αποσταση απο το καλυμα. η εσωτερικη ζελατινα,pinlock κανει κορυφαια δουλεια την μερα καθως δεν θαμπωνει καθολου,ομως το βραδυ υπαρχει προβλημα,διαθλασεις που και σε μπερδευουν και ειναι κι επικυνδυνο,την αφαιρεσα λοιπον. οταν ειναι ανοιχτο επισης με ενοχλει καπως το καλυμα του πηγουνιου,καθως ειναι πολυ κοντα στα ματια,σαν περγκολα ακριβως πανω απο τα ματια. θα το συνηθισω,που θα παει. οπως και να χει,ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο την αγορα αυτη,πραγματικα ειναι το μονο κρανος μεχρι τωρα που κανω καμποσα χιλιομετρα και στον δρομο δεν σκεφτομαι να το βγαλω και να το πεταξω επειδη με ενοχλει. αξιζει. |
|
|||
|
|||
γιατι το πηρες τοσο μεγαλο εφοσον εχεισ μεζουρα 60 αρ 61/62 επρεπε να παρεις εγω που δοκιμασα το κανονικομου νουμερο εχει τεραστια διαφορα που δεν τιν καταλαβενεις
εαν δεν το δοκιμασεις.takseidioth επρεπε να ερθεις ρεθημνο να τα δοκημαζες .οχι για να στο πουλησω, |
|
|||
|
|||
Καλοριζικο!
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Μου Ειναι μια χαρα,με πιέζει όπως πρέπει στα Μαγουλα χωρίς όμως να ενοχλεί,δε νομίζω ότι θα ανοίξει και πολυ Sent from my Sexy iPad2 using Tapatalk |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Τι πρέπει να γνωρίζω για την σωστή χρήση του κράνους | Γιώργος Σαββίδης | Κράνη | 39 | 17-07-2012 10:56 |
Άγνοια για το 112 | gsmaniac | Info ταξιδιών εξωτερικού | 17 | 04-03-2011 22:32 |
Το γνωστό ανέκδοτο για την γεωγραφία των δυο φύλων εικονογραφημένο | saitman | Χιούμορ | 13 | 21-02-2011 13:53 |
Η γνωμη σας για την g650gs. | xdoum | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 11 | 06-08-2010 17:22 |
Τη γνωμη σας για πομποδεκτη... | georgekostas | Διάφορα | 10 | 07-02-2010 21:02 |