|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Πωλείται - χαρίζεται
Απόσπασμα:
Μην είσαι απόλυτος, μπορεί το συγκεκριμένο να το ακούνε πρώτη φορά ( εγώ πρώτη φορά το είδα και λειτουργούσε πολύ καλύτερα, για μένα πάντα). Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
[/quote] Φυσικά και πάντα θα υπάρχουν αντιπαραθέσεις ΄΄μεταξύ μας΄΄, όπως και πάντα θα σεβόμαστε την απόφαση των διαχειριστών, καλό θα είναι να παίρνουν και οι ίδιοι θέση για να μας λύνονται οι απορίες |
|
|||
|
|||
εμενα η γνωμη μου ειναι,το φορουμ να χωριστει σε ενοτητες.δηλαδη ενοτητα για κρητικους,αλλη ενοτητα για βορειους,δυτικους,ανατολικους,και παει λεγοντας. ενοτητες ξεχωριστες για ολα τα μοντελα της bmw.πιστευω οτι ειναι μια καλη ιδεα η προταση μου.
|
|
|||
|
|||
Θανάση εδω θα διαφωνήσω μαζι σου ως προς το δευτερο. Να δωσω και παραδειγμα. Ειμαι μελος στο seatclub απο το 2008 αλλα εχω πολυ λιγα μηνυματα. Λιγα μηνυματα εχω σε ολα τα φορουμ που ειμαι γραμμενος ακομα και σε αυτο. Ειμαι περισσοτερο του διαβασματος και λιγοτερο του γραψιματος. Το αποτελεσμα ειναι να μην μπορω να βαλω αγγελια το αυτοκινητο μου. Το θεωρω αδικο γιατι ειμαι παλιο μελος ενω μπαινουν αλλοι κανοντας 100 ποστ σε μια μερα γραφοντας βλακειες και μετα αφαντοι απο το φορουμ Σκεψου το |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Θέλεις να μας εξηγήσεις τον σκοπό της πρότασής σου...σε τι θα εξυπηρετούσε κάτι τέτοιο
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Σωστό κι αυτό
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
+1200 μιας και εγω ειμαι στο ιδιο στυλ.... Πιο πολυ διαβαζω και ΜΟΝΟ οταν εχω κατι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ να πω γραφω και σχολιαζω (το spam για μενα ειναι κατι το εξαιρετικα κουραστικο για τον αναγνωστη) |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|