|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ποινική δίωξη του πρωθυπουργού
Απόσπασμα:
δεν είναι έτσι γιατί η ενεμέρωσή σου είναι από ####φυλλάδες όπως το Spiegel και τα Ελληνικά κανάλια που βρίσκουν ότι πιό κατάπτυστο να μας το σερβίρουν για να εντυπωσιάσουν........ αυτό το καιρό ανοίγει στο Λούβρο μια εκπληκτική έκθεση για τη Μακεδονία και τον Μ.Αλέξανδρο....τράβα να ρωτήσεις τί αισθάνονται για τους Έλληνες όλοι όσοι θα παρακαλάνε να μπουν να δουν τα εκθέματα..... η πλειοψηφία καταλαβαίνει και συγκρίνει τα παθήματά μας με δικά τους παραδείγματα αντιλαμβανόμενοι ότι άλλος παίζει το ζουρνά και εμείς όλοι οι λοιποί χορεύουμε............ αν μιλάς για τους τροικανούς και τους συν αυτω, ναι έχουν τη χειρότερη γνώμη η οποία θα αλλάξει άρδην σε 1 ημέρα μόλις αποφασίσουμε να ξεπουληθούμε έναντι πινακίου φακής...... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
τοσο κοινωνικα,οσο και επαγγελματικα-εμπορικα!μας θεωρουν το συνωνυμο της αφερεγγυοτητας! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Οταν πας στην Ουκρανια (εζησα 8 μηνες συνολικα 2002-2008) και παιρνεις 150$ μισθο κι ενα ζευγαρι παπουτσια κανει 50$ και το νοικι σε μια τρωγλη 150$ ελα να μου πεις αν ξερουν ποσο φτωχοι ειναι κι αν προτιμουσαν το σκωτσεζικο ντουζ το δικο μας απο το δικο τους. Οταν θα πας στο ξενοδοχειο σου να φας, στο κλαμπ να γλεντησεις....και σε πλησιασει μια 2μετρη για ζουκου-ζουκου για μολις 50$ κι ολοκληρο το βραδυ μαζι και πρωινο τοτε να ανρωτηθεις ποσο καλυτερα ειναι αυτοι εκει αλλα και το ποσο μοιαζει η 2μετρη με την κορη μου, την κορη σου , την κορη του καθενος απο εμας!! ΔΕΝ την ξερεις την Ουκρανια ναπολεωντα...μα καθολου!! Σου απαντησε ο Vpentza εγω περισσευω. |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ουγγαρία: ποινικές διώξεις σοσιαλιστών πρωθυπουργών | syan | Επικαιρότητα | 5 | 14-08-2011 12:31 |
Ποινική δίωξη στον σούπερ-χάκερ | yannis | Επικαιρότητα | 8 | 09-06-2011 12:47 |
αλλαγη απο λατινικα σε ελληνικα? | mrdaellis | Πλοήγηση - Hardware και Software | 4 | 10-01-2011 13:25 |
ποινικοποιηση της βιολογικής καλλιέργειας | Alext | Κόσμος | 5 | 25-06-2009 11:42 |
Ακριβής μέτρηση του Σινικού Τείχους | wolferin | Κόσμος | 12 | 14-05-2009 21:33 |