|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Τοποθετηση ballast απο xenon
Ριξτε καμια ιδεα που να τοποθετησω (σε ποιο σημειο στην μοτο) ενα slim ballast απο xenon σε R1150GSA.
Αν υπηρχε και καμια φωτο θα βοηθούσε. Ευχαριστω. Last edited by afias; 06-10-2011 at 21:00. |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Τοποθετηση ballast απο xenon
Που θα τοποθετήσεις Γιάννη τα xenon στη μεσαία σκάλα όχι ότι παίζει και μεγάλο ρόλο πάντως αν το τοποθετήσεις στα κυρίως φώτα εγώ το έχω βάλει μέσα από τη μάσκα δλδ βγάζεις τη ζελατίνα ξεβιδώνεις τη ασημί μάσκα και το στριμώχνεις πίσω από τα όργανα . Φώτο μην περιμένεις γιατί πρέπει να λύσω τη μηχανή . |
|
|||
|
|||
κατω απο τα οργανα εχει μια μικρη εσοχη ,εχω βαλει μεγαλο ballast ,το μικρο θα αφησει και χωρο ..
|
|
|||
|
|||
εχω επανω στην μηχανη τεσσερα μπαλαστ τρια μικρα και ενα μεγαλο. Το μεγαλο το εχω πιασει με ταιραπ απο το ρυνχος {αυτο ειναι και για τα πορειας } απο κάτω και ειναι πολυ καλα τωρα τα αλλα τα εχω 1 για την μεγαλη σκαλα απο την μεσα πλευρα και 2 για τα προβολια μεσα απο το ντεποζιτο και πανω στην βαση του μπροστινού συστήματος
|
|
|||
|
|||
Σας ευχαριστω ολους. Αυριο εχει τοποθετηση.
|
|
|||
|
|||
θελω να το τοποθετησω φωτα xenon στην r1200gs στην μεσαια σκαλα,ποσο κοστιζουν ξερει κανεις?και καποιο καταστημα που τα βαλετε?
|
|
|||
|
|||
Μια απο τα ίδια και εγώ στην 1150... give info pls
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Xenon προβληματα; | John1150 | Τεχνικά θέματα διάφορα | 17 | 29-01-2011 13:27 |
Xenon μία λάμπα | gandreas | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 16 | 26-12-2010 20:01 |
πΩΛΟΥΝΤΑΙ XENON Η1 | GAGARIN | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 4 | 19-09-2010 23:41 |
Φώτα XENON | Gazi | Τεχνικά θέματα διάφορα | 14 | 24-01-2010 15:59 |
Τοποθέτηση xenon | Adrian | Τεχνικά θέματα διάφορα | 1 | 26-12-2008 21:35 |