|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Παράξενος ταξιδιώτης
Δεν ξέρω καν αν είναι το καταλληλο μέρος να βάλω το παρακάτω βίντεο, αν κ δεν έχει τόση σημασία αυτο,
όση έχει η γνωριμία με ένα αθόρυβο μοτοταξιδευτή.... Πολλοί ίσως να τον γνωρίζετε αν κ εχω αμφιβολίες Πριν λίγο καιρό σε ένα νήμα του μοτοφόρουμ, κάποιος Σιδέρης από την Χίο, αρχισε να βάζει στο ξεκάρφωτο φωτογραφίες από διαφορα σημεία του πλανήτη, όμως στην κυριολεξία του πλανήτη... Μιλάμε μας έπεσαν τα σαγώνια από Ισλανδία στη Ναμίμπια,κ συνεχισε σε αυτό το στυλ... τι Μαλι 2010, τι Ζιμπαμπουε το 2002, τι Νορβηγία το 1996.. τι Ιραν το 2008... Μπουρκινα Φασο Μαυριτανία Αρμενια, Ναγκόρνο-Καραμπαχ Ισραηλ το 2000 SHETLAND ISLANDS ΙΟΥΝΙΟΣ 2003 τι Ακρωτήριο της Καλής Ελπίδος ... Εντάξ Ευρωπη κ τέτοια....κονκασέ τι να σας πω... έπαθα αφωνία βλέποντας εικόνες... Σας βάζω ένα βίντεο που ανέβασε πριν 3 ωρες στον βιντεοσωλήνα ας ονειρευτούμε λοιπόν Σιδέρη, τα σεβη μου Αν κάποιος Χιώτης τον γνωρίζει, πεστε του να μας γράψει καποιες εμπειρίες του να συνταξιδέψουμε μαζί του.. Last edited by siraxanz; 15-10-2011 at 21:37. |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Παράξενος ταξιδιώτης
:sm5:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Μοναδικα ταξιδια |
|
|||
|
|||
Χάρη μας αναψες φωτιές .....
Μαγελάνε που εισαι ; |
|
|||
|
|||
Έτσι (πρέπει να) είναι οι σωστοί ταξιδευτές... "Λίγα λόγια, πολύ μουσική"! |
|
|||
|
|||
Μπράβο στο παλληκάρι...Μοναδικές εμπειρίες... !!
|
|
|||
|
|||
Τι να πώ μπράβο του να έχει υγεία να ταξιδεύει . |
|
|||
|
|||
ερε χαρη τη βαζεις!! να ειναι καλα να ταξιδευει!!!
|
|
|||
|
|||
Μας αρρωστησες βρε Χαρη!!
Μπραβο στο παλικαρι.... |
|
|||
|
|||
RESPECT
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Γκάλοπ προς ταξιδιώτες | Slane | Info ταξιδιών εξωτερικού | 29 | 22-02-2012 17:04 |
Μου τη δίνει που....δεν θα έχω συν-ταξιδιώτη για τα επόμενα | spirossam | Μου τη δίνει που ..... | 13 | 02-07-2011 10:18 |
Ασφαλή τρόφιμα για ταξιδιώτες. | Carduelis | Υγεία | 7 | 04-11-2010 10:01 |
Παραξενος ηχος.. | John1150 | Τεχνικά θέματα διάφορα | 4 | 01-11-2010 14:57 |
Παράξενα κράνη | syan | Κράνη | 19 | 07-01-2010 20:25 |