|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Online ασφαλίσεις
Τι δειαβάζω πουρνό πουρνό
Βρε παλικάρια ,,,τα πράγματα είναι απλα....η μίζα που παιρνει ο Ασφαλιστης απο το ασφάλιστρο...στην ουσία είναι για την ΔΥΣΚΟΛΗ στιγμη--και την ΣΩΣΤΗ συμβουλή που θα σου δώσει..... το Ιnternet μια χαρά είναι και η συγκεκριμενη ρεκλαμα .......μια χαρά οικονομική είναι....ΑΛΛΑ......απο την εποχη του amstrad....το ιντερνετ ηταν και είναι απρόσωπο στο ρεζουμε...έχεις κάνει ασφάλιση με την anytime οκ,και εχεις γλυτώσει 50 ευρω....έρχεται η δύσκολη ώρα και επειδη ακριβώς το ΣΥΣΤΗΜΑ της ειναι ΑΠΡΟΣΩΠΟ...δεν αποζημειώνεσαι σωστα.....τότε τι λες......ΕΙΜΑΙ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟΣ Άσε ποθυ τον τελευταιο καιρό η εν λόγω εταιρεία δίνει λεει και δώρο έναν εκτυπωτη i rest my case |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Online ασφαλίσεις
καλως ή κακως τυχαινει να εχουμε ενα ασφαλιστικο πρακτορειο . Τα πραγματα ειναι πολυ απλα ... οπως ειπε ο φιλος Αρκας ... ο εμπειρος ασφαλιστης θα σε σωσει τη στιγμη που πρεπει , τι σημαινει αυτο ?? οσοι εχει τυχει να χρειαστουν εμπειρο ασφαλιστη το εχουν διαπιστωσει μονοι τους . Για παραδειγμα σε ενα καταστημα για ενα συμβολαιο πυρος , το πιο απλο που μπορει να συμβει , ειναι να τον ασφαλισει ο ιδιος ο ασφαλιστης για λαθος κεφαλαια ! Αυτος ειναι ο λογος που παιρνουν οι ιδιοι οι ασφαλιστες το πρακτορειο τους ή την ιδια την εταιρεια οταν δεν μπορουν να παρουν απαντηση απο το πρακτορειο ! Η δικη μου αποψη, ειναι πως πρεπει να γινει το ασφαλιστικο συστημα οπως αυτο της Αγγλιας , η οποια ειναι και η ιδρυτρια των ασφαλιστικων και αυτος ειναι ο λογος που κανω και δευτερο επαγγελμα , γιατι πιστευω πως καποια στιγμη το επαγγελμα του ασφαλιστη θα πεθανει !!! για να φτασουμε ομως σε αυτο το επιπεδο θα περασει μια πενταετια τουλαχιστον . Αυτο γιατι οι ιδιωτικοι υπαλληλοι των εταιρειων .. ειναι απλως υπαλληλοι ... οι οποιοι δεν κανουν καθολου καλα τη δουλεια τους ! ειναι σπανιο φαινομενο να βρεις εναν διακανονιστη που να θελει πραγματικα να δουλεψει και να ασχοληθει με τη ζημια σου ! εγω προσωπικα απο τα 100 νουμερα που δινει η καθε εταιρεια , χρησιμοποιω maximum τα 5 ! ειναι ο προσωπικος μου θησαυρος ! Πως λοιπον , ο ιδιος ο πελατης θα συννενοηθει με εναν διακανονιστη , οταν ο πελατης δεν εχει γνωση ... ποιος θα χασει σε εναν ανισσο αγωνα ? και ναι ... μπορει να μην τυχει ποτε να καλεσεις τον ασφαλιστη σου , αλλα ισως τη μια και μοναδικη φορα που μπορει να πρεπει να τον καλεσεις , να ασποσβεσεις , ολα τα ασφαλιστρα που εχεις πληρωσει ... σε ολα σου τα χρονια ... !
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
M TEC Online Shop | antonis1150GSA | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 6 | 06-06-2011 22:59 |
ΑΓΟΡΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΑΠΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ONLINE | gormns | Επίσημοι κατάλογοι ΒΜW | 15 | 26-01-2011 22:56 |
Πέντε online απάτες που πρέπει να αποφύγετε στις Γιορτές | xvitos | Χρήσιμα | 11 | 19-12-2010 23:18 |
Online μαγαζιά | Billakos | Ένδυση | 24 | 03-01-2010 18:01 |