|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ο «κουκουλοφόρος» που δίνει εντολές στα ΜΑΤ!
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Τελικά το φόρουμ έχει τόσο μεγάλη δύναμη;;;;;
Επαναστάτες,υποκινητές,φασιστες,δημοκρατικοί,μπατσοι...κλπ Χαλαρωστε κύριοι...μην σκισωμεν καμμιά καλτσα,απόψεις για διάφορα που μας απασχολούν γράφουμε και συζητάμε και δεν χρειάζονται προσωπικές επιθέσεις και χαρακτηρισμοί... Σιγά μην κινδυνεύει η Ασφαλεια μας....και η στθεροτητα της χωρας |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Και αφού λέμε απόψεις, γιατί αυτές είναι φούσκες και οι άλλες περί γιούργια τεκμηριωμένες!?!?!? |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Αλλα προσωπικούς χαρακτηρισμούς σε μέλος του φόρουμ,δεν πρόκειται να κάνω,εκτός και τον δω να βαράει γυναικόπαιδα Με έχεις καταλάβει ....νομιζω Έχω πολλά φιλαράκια μπατσους...αδερφές,ναυτικούς και μοδιστρες.ποτέ δεν με ενδιέφερε το επάγγελμα ,παρά μόνο οι συμπεριφορές... Και όπως λέει και ο μπάρος μου....η δουλειά δεν είναι ντροπη |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
α ναι ρε συ,τους αεκτζηδες εννοεις... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Δεν ειναι "ειδικες ομαδες", ειτε λεγονται "αντιτρομοκρατικη" αυτοι οι ανθρωποι, ειτε "ασφαλεια" υπαρχουν χρονια τωρα κ αλοιμονο αν δε το ξεραμε, και ουτε "πληρωνονται" ειδικα για αυτη τη δουλεια...... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Τώρα... για τα φιλαράκια σου... σιγά μην έκανες διακρίσεις, εσύ εστιάζεις στο κοινό τέλος!!!! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
TEOSS αυτές τις συμπεριφορές να τις χρησιμοποιείς στη δουλειά σου! Οπως και τις απειλές. Δεν απάντησες όμως σε αυτό που ρώτησα. Επίσης στον Ευτύχη απάντησες 2 φορές στο ίδιο ποστ του, την πρώτη με "χιούμορ" και τη δεύτερη με ύβρεις. Είναι η κακή νοοτροπία φίλε μου που είναι ασυγχώρητη, όχι οι άνθρωποι! |
|
|||
|
|||
Όπου αδερφές....γράψε φαρμακοποιους
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Για να πληρωνει το ενοικιο | tzim | Ελλάδα | 9 | 11-06-2011 00:06 |
Πρόβλημα με ABS. Δεν μπαίνει εντός | dimalx | Τεχνικά θέματα διάφορα | 11 | 05-04-2011 12:18 |
τι μπορει να κανει ενας αντρας και μια γυναικα εκτος απο .... | regaki | Πολιτισμός | 3 | 30-04-2010 09:45 |
Mου τη δίνει που .... κάποιοι ενοχλητικοί με τα κινητά .... | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Μου τη δίνει που ..... | 22 | 08-09-2009 02:08 |
Η μεγαλύτερη Δενδροφύτευση που έγινε....θα γίνει | billy_bmw | Κοινωνική ευαισθησία | 8 | 17-03-2009 19:54 |