|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: «Παρελθόν ο Παπανδρέου»!
ετσι οπως τα εκανε,οποιος και να παρει την θεση,τι να κανει.
|
|
|||
|
|||
Εγώ δεν θέλω μα φύγει.... θέλω δικαστεί....
Sent from my HTC Wildfire using Tapatalk |
|
|||
|
|||
πεζη το ονομα καπιου Παπαδημου ? προην τραπεζητι
|
|
|||
|
|||
Δεν παραιτείται, και δεν θα επισκευτεί τον πρόεδρο της Δημοκρατίας, λένε στελέχη.....
|
|
|||
|
|||
Ντόμινο εξελίξεων στο ΠΑ.ΣΟ.Κ., μετά και την επίσημη τοποθέτηση του Ευάγγελου Βενιζέλου κατά της διεξαγωγής δημοψηφίσματος.
Στις 14:15 άρχισε η έκτακτη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου, το οποίο ήταν προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 12:00 το μεσημέρι. Μετά την ολοκλήρωσή του, θα συγκληθεί η Κ.Ο. του κόμματος, εν μέσω ανεξαρτητοποιήσεων και τοποθετήσεων βουλευτών του ΠΑ.ΣΟ.Κ. κατά του δημοψηφίσματος και του Γιώργου Παπανδρέου. Στη συνέχεια, ο πρωθυπουργός αναμενόταν να μεταβεί στο Προεδρικό Μέγαρο, για να συναντήσει τον Κ. Παπούλια, ωστόσο, πληροφορίες αναφέρουν ότι η συνάντηση δεν θα πραγματοποιηθεί. Επίσης, η στενή συνεργάτιδα του Γιώργου Παπανδρέου, Κατερίνα Βαρτζελή μιλώντας στο Reuters «ο πρωθυπουργός δεν παραιτήθηκε και ούτε προτίθεται να παραιτηθεί». Σε δηλώσεις στις 14:00 το μεσημέρι ο Αντώνης Σαμαράς ζήτησε τη συγκρότηση μεταβατικής κυβέρνησης και στη συνέχεια τη διεξαγωγή εκλογών. |
|
|||
|
|||
Δεν ξαναμιλάω! Πρέπει να με τάισε ##### η Βίκυ και δεν το πήρα χαμπάρι Θα το πάει μέχρι τέλους....
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Θα τις "μαζέψει" αν συνεχίσει έτσι... θα υπάρξει βία...
|
|
|||
|
|||
Δεν πιστεύω ότι θα φύγει ... Πρώτα θα κάνει ποδηλατοδρομο στην Αθήνα και μετα θα φύγει περήφανος.
|
|
|||
|
|||
σε 2 χρονια τον βλεπω να επιστρεφει σαν μεσσιας...
|
|
|||
|
|||
Τώρα βλέπω βουλή κι ακούω αρλουμπες πραγματικα
Sent from my Sexy iPad-2 using Tapatalk |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ροδέλες τεφλόν | gepol | Τεχνικά θέματα διάφορα | 10 | 20-05-2011 17:27 |
Καλησπέρα λοιπόν... | Kat | Καλώς ήλθατε | 18 | 07-04-2011 21:07 |
Αυτόν θα τον έκανα φίλο μου ΑΝΕΤΑ | pepax66 | Αστεία Video | 9 | 29-01-2011 00:21 |
Είναι δυνατόν να υπογράψανε κάτι τέτοιο;;;;;;;;;;;;;;;; | Brink | Ελλάδα | 93 | 25-01-2011 00:59 |
Ταξίδι στο παρελθόν..... | kostasvar | Διάφορα | 4 | 26-10-2009 18:39 |