|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Είναι η Ανεργία βλάκα!
Απόσπασμα:
Δε μου απαντάς...
|
|
|||
|
|||
Πώς να σου απαντήσω ...
Έχεις παγιοποιημένη άποψη, που ο,τι και να σου γράψω θα διαφωνήσεις. Sent by Arkas via Tapatalk ! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Η απάντηση σε αυτό που σε ρώτησα είναι μονολεκτική... θα το έγραφες ή όχι??
Εγώ απάντησα όπως είδες στον Κώστα ευθέως !! Δεν έχω καμία παγιοποιημένη άποψη... απλώς βλέπω την πραγματικότητα... Τώρα αν αυτή αγγίζει το 50% ή το 90% ή δεν ξέρω 'γω ποιο ποσοστό... αυτό εξετάζεται... Αλλά τα γεγονότα Δημήτρη μου είναι γεγονότα... δεν μπορούμε να τα αλλάξουμε... είτε μας αρέσει... είτε όχι !!! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
αυτα που γραφεις ειναι απο ιδια πειρα η τα ακουσες απο τηλεοραση -καφενειο? γιατι αν σου συνεβηκαν γεγονοτα με δ.υ και δεν τα ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΣ ΤΟ ΦΤΑΙΞΙΜΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΙΚΟ ΣΟΥ..,.,., και μην ακουσω δικαιολογιες οτι δεν θα γινοταν τιποτα η θα με καναν το ενα ,.,.,.,.η το αλλο...... αν τα ακουσες ειναι καλυτερα να μην τα αναπαραγεις διοτι μπορει να κανεις λαθος και να εκτεθεις.. γιατι υπαρχει ενα τεραστιο κοματι στο δημοσιο που δουλευει ,,,,, βεβαια δεν μπορουν να συγκριθουν με τον ιδιωτικο τομεα .,.,.,.,.,, αλλα δουλευαν και ας μην μπερδευουμαι τους κακους συνδηκαλιστες με τους εργαζομενους |
|
|||
|
|||
Εσύ τα έχεις ζήσει ποτέ σου?? Τα έχεις ακούσει ξανά?? Ή όλα πρώτη φορά από εμένα ακούγονται...
Γιατί μάλλον σε άλλο Δημόσιο θα ζούσα εγώ... οπότε δεν έχει νόημα τελικά να συζητάμε... γιατί κάποιοι ή πολύ καβατζωμένοι (οικονομικά) είναι ή εξυπηρετούν συμφέροντα, οπότε δε θέλω να έχω σχέση... ούτε και να αντιπαρατίθεμαι... |
|
|||
|
|||
αυτα τα οποια ειδα .,.,.,.,.,.,τα κυνηγησα τα πολεμησα και γενηκοτερα δεν τα αφησα ησυχα να κανουν οτι θελουν......
και σιγουρα δεν κερδισα αλλα μαλον εχασα ......για οσους με ξερουν ....ξερουν πως και ποσα πληρωσα αλλα δεν ειμαι εγω το θεμα σιγουρα δεν εκατσα πισω απο ενα κομπιουτερ να καταδικασω την μιση ελλαδα αλλα δεν μου απαντησες σε δυο απλα ερωτηματα .. αν θες βεβαια γιατι σιγουρα δεν θελω καμια αντιπαραθεση ,,,και εδω κλεινω... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Ίσως να έχεις και δίκιο... μάλλον κακώς ασχολούμαι... όυτως ή άλλως εγώ θα φτιάξω το σύστημα...??
Αφού είναι τόσο καλά "στημένο" που δεν μπορεί να το αγγίξει κανείς... Τι να σου απαντήσω ρε Λιάκο...? Αν λάδωσα... για να γίνει η δουλειά μου?? Θα σου απαντήσω με αυτό... "Φεύγω να πάω σπιτάκι μου και να σκεφτώ πως και τι θα κάνω (χωρίς να λαδώσω) για να μου φέρει ο ΟΤΕ τηλέφωνο στην καινούρια πολυκατοικία που εδώ και 2 μήνες έχω πάει έτσι ώστε να σταματήσω να υπερχρεώνω το κινητό μου... Γιατί σε πρόσφατη ερώτησή μου στον Προϊστάμενο της Υπηρεσίας, η απάντηση εν' ετη 2011 ήταν οτι θα πάρει καιρό..." Καλό σου απόγευμα φίλε... το Δημόσιο δουλεύει ΑΨΟΓΑ !!! Εγώ πάντως ΔΕ θα λαδώσω κι ας μην πάρω ποτε γραμμή... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Είναι ο ΟΤΕ ακόμη δημόσιο; Αφού τον έχουν πάρει οι Γερμανοί. Κι αν επιτρέπεις Κώστα μιά ερώτηση; Γιατί διάλεξες ΟΤΕ; Αφού υπάρχουν κι οι άλλοι πάροχοι που είναι σίγουρα ιδιώτες. Σέβομαι την άποψή σου για τους ΔΥ αλλά διαφωνώ με αυτά που πιστεύεις. Οι περισσότεροι είναι ευσυνείδητα εργαζόμενοι σε αντίθεση θα έλεγα με πολλούς ΙΥ που απλά δε μπορούν να κάνουν αλλιώς. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Ετσι μπορουν να εκβιάζουν... Ειδαν οτι και οι 3 εχουμε κανει αιτηση σε αλλο παροχο (HOL εν προκειμένω) και δε μας φερνουν τα ζευγη στην πολυκατοικία... γιατί είναι ευσυνείδητα εργαζόμενοι... κ´ γιατί περιμένουν το γράσσο... CPS Sent from my iPhone 4 using Tapatalk |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Δεν έχεις άδικο, αλλά ευθύνονται άλλοι που κάνουν μισές δουλειές. σε τελική μπορείς να απευθυνθείς πιό ψηλά! |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Wikileaks: “Έλληνες. Οι καλύτεροι συνεργάτες των Αμερικάνων που δ | ckalfas | Επικαιρότητα | 3 | 13-04-2011 21:00 |
ΜΚΟ = Μ(πίζνες) Κ(αλά) Ο(ργανωμένες) | bagegs | Ελλάδα | 5 | 11-03-2011 04:04 |
Η ευθανασία στο επίκεντρο του 36ου Πανελληνίου Ιατρικού Συνεδρίου | pirate | Υγεία | 1 | 04-05-2010 16:56 |
Μοναδικό (πανευραπαϊκά) “Ενεργειακό Σπίτι” στο Ηράκλειο.. | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ελλάδα | 3 | 17-12-2009 11:39 |
κατι νεοτερο για ην πανελληνια? | FANISGS | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 10 | 05-05-2009 02:39 |