|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Οι κινδυνοι και οι παγιδες στην εκτος πολης οδηγηση.
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
πολύ χρήσιμο πόστ και μπράβο
ο μεγάλος μου φόβος εμένα είναι το ζώο, όχι τόσο το μεγάλο, αν και έχω πετύχει άλογο και ταύρο να τρέχουν προς το μέρος μου, αλλά κυρίως τα μικρόσωμα, όπως σκυλί, γάτα, ποντίκι, κουνάβι, που η συναπάντησή του μόνο ευχάριστη δεν είναι για κανένα από τους δύο διασταυρούμενους το μεγαλόσωμο ζώο όπως το γελάδι η το γαιδούρι δεν έχουν μεγάλα περιθώρια γρήγορων αντανακλαστικών, λόγω όγκου και βάρους, ενώ τα μικρά , χώρια που είναι δύσκολο να τα προσέξεις γιατί καταλαμβάνουν μικρό μέρος του οπτικού πεδίου και αντιδρούν αψυχολόγητα, μα κυρίως πολύ γρήγορα, ώστε να μην μπορείς να τα αποφύγεις εύκολα όσο για το οδόστρωμα, δεν το συζητώ έχει τα κακά του τα χάλια, ιδίως εκεί που η άσφαλτος λυώνει το κατακαλόκαιρο, που όταν περάσει τριαξονικό κάνει ένα αυλάκι θάνατο η άσφαλτο για νυχτερινή οδήγηση, γιατί αλλού θες να πάς και αλλού η παποριά σε πάει και το σπουδαιότερο... σε στροφές μαζεύεται το γαρμπίλι από τα φορτηγά των αδρανών υλικών, από την αποσάθρωση του εδάφους, από παραλίες ή από χειμμάρους, ώστε όταν για κακή σου τύχη διαβείς το καλοκαίρι, όταν το βροχόνερο δεν είναι εκεί για να τα τραβήξει στο πλάι, να αγοράζεις το απέναντι οικόπεδο |
|
|||
|
|||
Ωραίο τόπικ!!! Σα να το 'γραψα εγώ!
|
|
|||
|
|||
Έ Αλέξανδρε, τώρα που έχουμε το original, θα μπορούμε να λαμβάνουμε και νεώτερες ενημερώσεις του προϊόντος... Κάτι σαν service pack ένα πράγμα!
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
ΤΑ ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΤΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ .Tι σημαίνουν τα γράμματα και οι αριθμοί.... . | riko46 | Τεχνικά θέματα διάφορα | 11 | 24-03-2009 23:16 |
Οι κινδυνοι και οι παγιδες στην εκτος πολης οδηγηση. | Kolokas | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 6 | 14-02-2009 08:24 |
Οι αιτίες και τα περίεργα που ''καθηλώνουν'' καθημερινά 600 αυτοκίνητα | leonidas | Αυτοκίνητο | 5 | 30-01-2009 16:02 |
Τοτος και οι εξετάσεις | KostasGS | Ανέκδοτα | 4 | 13-01-2009 00:29 |
Ανησυχητικές οι διαστάσεις της παιδοφιλίας μέσω ίντερνετ στην Ελλάδα | riko46 | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 9 | 08-01-2009 17:55 |