|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Πολιορκημένος στη Μυτιλήνη......
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Kανονιστε να παρει χαμπαρι το Τοπικ ο αδερφος τού μπουμπουκου και να λεει μετα για Νεφελιμ και Ελ και ΤζιΕς που θελουν το κακο της ανθρωποτητος
|
|
|||
|
|||
Μπουμπούκος: Έλλειψη Αλοιφήν γρίπης (ΑίΣΧΟΝ Δρα Φλάντζαν!!!) Posted in προσευχές, προφητείες, περί Αντίχριστου, Άνδρες Πραγματικοί by orthodoxos on 07/09/2009 Αγαπητέ Δόκτορα Φλάντζαν, δεν το περίμενα ποτέ από εσάς έναν Ελληνορθόδοξον Χριστιανόν, διότι τοιαυτη κρέμαν δεν είναι αξιόπιστην. Εγώ εις το ιερόν μου σπήλαιον χρησιμοποιώ άλλην, γερμανικής προελεύσεως και δεξιόστροφην. Περισσότεραν χωρίς Αιδώ, αιδώ! Ο Dr. Φλάντζας συμβουλεύη: Μπουμπουκοστόπ δια τας φαγούρας |
|
|||
|
|||
Ο μπουμπούκος, κι ο αρχηγός του, θα πάρουν ότι τους αξίζει στις επόμενες εκλογές. Με τα άλλα ρεμάλια τι γίνεται;
Πριν λίγο άκουσα στο φτερό σε ειδήσεις στη τηλεόραση, πριν μου την πέσουν οι πιτσιρικάδες, δηλώσεις από δυο γερμαναράδες πεφωτισμένους (δε πρόλαβα να κρατήσω τα ονάματά τους), που λέγανε για ακόμα πιο σκληρά μέτρα στη χώρα μας, και για απώλεια εθνικής κυριαρχίας. Και τη λύση του ευρωομολόγου την αππέριπταν. Κι εμείς κοιμόμαστε τον ύπνο του δικαίου. Τι λεμόνια και αβγά ρε παιδιά, στο κοινοβούλιο με πίσα και πούπουλα πρέπει να πάμε! Δε μας έχουν για καλό σκοπό οι άνθρωποι .... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Μπα μην το λες,....ξέρεις πόσοι γκάο-μπίο κυκλοφορούν εκεί έξω?? κάτσε και θα δεις.... μακάρι να βγω ψεύτης βέβαια... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
αυγα φαμπερζέ ήταν.. |
|
|||
|
|||
Δηλαδή ?
|
|
|