|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Μην καπνίζετε.
Δεν υπάρχει χειρότερη σκλαβιά...
Πριν χρόνια μου είπε ένας φίλος: όποιος καπνίζει δεν ζει.... τον κοίταξα στραβά και μισογέλασα ειρωνικά, κάπνιζα 2 πακέτα την ημέρα 25άρια, βλέπετε και τα "ήξερα όλα" Τι μου λέει τώρα αυτός..... Μέχρι που έφτασα σε ηλικία 41 ετών και δεν μπορούσα να...ξέρετε άσε τους πόνους στο στήθος, κομάρες, κ πολλά άλλα συμπτώματα, ελειψη γεύσης και και και ... Το έκοψα μαχαίρι και ησύχασα... Προσπαθήστε αδέρφια να ξεφύγετε από την σκλαβιά... Όποιος καπνίζει δεν ζεί, δυστυχώς η ευτυχώς είναι αλήθεια Μπράβο Χρήστο που σήκωσες αυτό το νήμα.. |
|
|||
|
|||
Είναι πολύ δύσκολη η διακοπή του καπνίσματος και συγχαρητήρια σε όσους το έκοψαν αλλά και σε όσους παλευουν να το κόψουν !!!
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Δεν έχω καπνίσει ΠΟΤΕ Χάρη. Και το παλεύω για ότι μπορώ καλύτερο και για τους συνανθρώπους μου. Και η δική σου τοποθέτηση πολύ ωραία. Απόσπασμα:
Αξίζουν πολλών συγχαρητηρίων. Το μεσημέρι λέγαμε με άλλα δύο μέλη του forum, για ένα βιβλίο, που έχει μια τελείως διαφορετική προσέγγιση στο θέμα του καπνίσματος. Ούτε ψυχολογική (καπνίζουν για την κίνηση) Ούτε εθιστική (καπνίζουν για το ναρκωτικό) Ούτε νευρική (καπνίζουν για να καλύψουν ανεπάρκειες) Ούτε - ούτε - ούτε... Είναι καθαρά οργανική - βιολογική προσέγγιση. Ας το σηκώσουν όμως οι 'πατέρες' της γνώσεως. |
|
|||
|
|||
Μεγαλη κουβεντα ανοιγεται...
|
|
|||
|
|||