|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: SHOEI NEOTEC
ακριβώς. και λιγότερο ασφαλή και αρκετά βαρύτερα από ένα καλό full face
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Κι εγώ του full face είμαι!!! Δεν τα εμπιστεύομαι τα ανοιγόμενα, αν κι έχουν περάσει τεστ πριν βγουν στο εμπόριο. Είναι και SHOEI..... Επιπλέον δε μου αρέσει το κούμπωμά τους (δεν έχουν διπλό D) και είναι πιο βαριά. Αυτό το SHOEI πόσο βάρος έχει; Το λένε για ελαφρύ, αλλά δε βρήκα κάπου το βάρος του.... Εκείνο που ζηλεύω είναι η φιμέ ζελατίνα εσωτερικά, που υπάρχει σε πολλά ανοιγόμενα. Αντιθαμβωτική, ασφαλής, δεν την "ξεχνάς" όπως τα γυαλιά κλπ... Υπάρχει άραγε full face με τέτοια ζελατίνα; |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
SCHUBERTH S1 PRO - Louis - Motorrad & Freizeit 204844 |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Αυτό έχω εγώ το απλό όχι το pro η διαφορά είναι στο ανέβα κατέβα στο γυαλί του ηλίου το pro το έχει κάτω ενώ το δικό μου το έχει επάνω και πλάι αριστερά .
|
|
|||
|
|||
Καλό φαίνεται, αλλά:
1ον δεν υπάρχει σε μεγέθη 58-59 (προφανώς εξαντλήθηκε) στο site που έβαλες κι έχει καλή τιμή! 2ον 1525gr ;; έχει το βάρος των ανοιγόμενων Πάντως θα το έχω στα υπόψη για επόμενο κράνος, μιας και το XR1100 που έχω είναι "χρονιάρικο"... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
https://www.fc-moto.de/epages/fcm.sf...lectSubProduct |
|
|||
|
|||
Καλημερα σε ολους,τα shoei κ συγκεκριμενα η σειρα multitec,εχει αποδειχθει απο ελληνες επαγγελματιες,η καλυτερη σε αξιοπιστια κ εφαρμογη,για εμενα συγκαταλεγεται στα κορυφαια!
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
shoei xr 800 | basilis76 | Κράνη | 5 | 16-04-2011 20:41 |
SHOEI Multitech XL | CPretenteriS | Πωλήσεις εξοπλισμού αναβάτου | 12 | 14-10-2010 14:16 |
shoei-AGV-HJC | varaderiadis | Πωλήσεις εξοπλισμού αναβάτου | 7 | 08-10-2010 23:18 |
SHOEI VFX-W | xristoforos | Πωλήσεις εξοπλισμού αναβάτου | 5 | 05-10-2010 17:10 |
Επιλογη κρανους SHOEI | taksidiotis | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 13 | 19-04-2010 06:03 |