|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
F650GS στον αντιπρ/πο Θεσσαλονικης
Είχε κανενα μελος του φορουμ ενα F650gs δικυλινδρο, το οποιο πουλησε στον αντιπροσωπο της Θεσσαλονικης;
Ενδιαφερεται ο κουμπαρος μου να το αγορασει και θα ηθελα απο πρωτο χερι να μαθω σε τι κατασταση ειναι η μηχανη. |
|
|||
|
|||
Απάντηση: F650GS στον αντιπρ/πο Θεσσαλονικης
Μαλλον δεν ηταν μελος του φορουμ, ε;
Up |
|
|||
|
|||
τι πινακίδα έχει?
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
φίλε μου, το μηχανάκι το γνωρίζω πολύ καλά!
Είναι σε άριστη κατάσταση και με πολλά.. πολλά εξτρά!!! Για κάποιον που ενδιαφέρεται για το συγκεκριμένο μοντέλο, νομίζω πως είναι μοναδική περίπτωση |
|
|||
|
|||
που χάθηκε ΕΣΥ...
σαν τα χιονια....θα πιούμε κανά εσπρεσακι... Έτσι να δούμε αν αλλαξες...εβγαλες καινούρια δοντακια υ.γ. Κωστή το μηχανάκι ΑΑΆ Εθνικη...Bundesliga!!! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
το δικο του ειναι! Πες το φιλο το πηρε κι εφυγε!! Διαμαντακι |
|
|||
|
|||
Δεν το ανέφερα γιατί το πούλησα τον Απρίλιο και δεν ξέρω μόνο εαν μεσολάβησε άλλο χέρι μετά!!!
|
|
|||
|
|||
Βασίλη, πιθανόν αύριο στο καφέ! Απο δοντάκια
|
|
|||
|
|||
για τις πληροφοριες
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Καφες και μπυρα στη Θεσσαλονικη 21-09 | paschalis | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 31 | 23-09-2011 02:02 |
Ο Καφες στη Θεσσαλονικη Τεταρτη 13-7-11 | paschalis | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 23 | 14-07-2011 14:01 |
καφε στην Θεσσαλονικη 24/5/10 ωρα 20.00 | AntonisKitoudis | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 46 | 29-05-2010 10:05 |
«Η Θεσσαλονίκη δεν ήταν Eλληνική» | sotos | Επικαιρότητα | 13 | 02-06-2009 12:18 |