|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Προτασεις για Κρανος εως 200-250ευρω...
SOEI Raid II, σε αυτα τα λεφτα ειναι τελειο...
στειλε μου σε παρακαλω το λινκ και που θα μπορουσα (αν ξερεις) να παω να το δοκιμασω...ειμαι Αθηνα...οποτε καλυτερα να παω απο εκει...!!! Ευχαριστω... Last edited by asotosios; 02-12-2011 at 13:24. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
είχα πάρει πέρυσι δύο κράνη ήταν εξυπηρετικοί και είδα στο σαιτ οτι ακόμη γράφει για ίδιο οπότε πάρε τηλ για να βεβαιωθείς. |
|
|||
|
|||
Προχθές στον καφέ (δεν θυμάμαι ποιος φίλος) μου είπε ότι η uvex τα έχει σε προσφορά με 90€. Δεν τα γνωρίζω προσωπικά αλά καλό μου είπαν ότι είναι. ………….
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Ευχαριστώ για το ενδιαφερον... Αλλα δυστυχώς ο τύπος πέρα απο επαγγελματίας ειναι... Τον πήρα τηλέφωνο για να ρωτήσω πόσο και μέγεθος μου είπε 220€ μέγεθος medium... Ωραία λέω και πάω να το πάρω (μόλις γύρισα απο ταξίδι) πάω απο εκεί του λέω ότι μιλήσαμε και να δώ το κράνος....όλα καλα και πάμε στο δια ταύτα... Μου λέει 280€ η καλύτερη τιμή που μπορεί να μου κάνει...φυσικά και δεν το πήρα... Τι να πω και μετα λένε γιατί κλείνουμε μερικοί τα μαγαζιά τους... Ντροπή τους τίποτε άλλο... |
|
|||
|
|||
Ριξε μια ματια εδω..
Προσφορές - Motofashion.gr - Εξοπλισμός μοτοσυκλετιστών Moto accessories , KBC, KRAUSER , HELD , HEPCO & BECKER - Εξοπλισμός μοτοσυκλετιστών Moto accessories , KBC, KRAUSER , HELD , HEPCO & BECKER Απο κοντα μπορει να παρεις και καλυτερη τιμη..... Οσο για την ποιοτητα των schuberth ειναι στα πλαισια των arai και shoei.... |
|
|||
|
|||
επειδη εντος 1-2 ημερων να παρω καρανος και κανοντας μια ερευνα γυρω απο τα κρανη που μπορω να βρω σε αυτη την τιμη...ειδα οτι καποια μοντελα της Bell (που ολοι λενε οτι ειναι πολυ καλα...) μπορω να τα βρω σε αρκετα καλες τιμες...οχι τα κορυφαια αλλα πιο απλα μοντελα...
δλδ Κράνος, BELL, M1 Tracker Solid 169€ Κράνος, BELL, M1 TT Course178€ τα Μ4 και Μ5 ξεφευγουν απο το μπατζετ...δυστηχως...!!! σε σχεση με το AGV Horizon στα 259€...πως ειναι...??? αξιζουν περισσοτερο ή οχι...ειναι καλυτερα ή οχι...σε προστασια βλεπω οτι στην Sharp ολα τα Bell ειναι 5αστερα σε αντιθεση με το AGV που περνει 4αστερια...??? επισης τα Bell ειναι ελεφρυτερα γυρω στα 100γρμ... τι λετε...??? |
|
|||
|
|||
φιλε μου καλησπερα.εγω εχω το agv κ4 και σε γενικες γραμμες ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος.δυο τρια πραγματακια θα σου πω για να καταλαβεις και συ.δεν θα το ελεγα και το πιο υσηχο κρανος που εχω φορεσει αλλα εχω και πολυ πιο ακριβα κρανοι και ειναι πολυ πιο θορυβωδης,σαν εφαρμογη.....το εχω λιωσει πανω μου και δεν εχει καταλαβει τιποτα,μετα ενα που με νευριαζει παρα πολυ ειναι οτι η ζελατινα πεφτει μονη της στα 100 χλμ αααα και ενα τελεταιο.....μην σου πεσει κατω εχει σπασει κατευθειαν η βαφη του (εχω το χρωματιστο) ελπιζω να σου εδωσα κατι να σκευτεις....
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ερωτήσεις - Απαντήσεις για την φοροκάρτα | frits | Επικαιρότητα | 3 | 03-10-2011 23:42 |
Ζητάω για αγορά βάσεις για πίσω βαλίτσες για BMW 1200 ADVENTURE 08 | eytyxios | Ζήτηση | 10 | 10-03-2011 23:07 |
Βάσεις για βαλίτσες για G 650 gs (single) sos την πέμπτη φεύγω για ταξίδι | dimitrisd | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 1 | 01-08-2010 13:52 |
Πιέσεις για διόδια στην Εγνατία οδο και αυξησεις στην Αθηνων-Πατρων! | georgekostas | Ελλάδα | 5 | 14-12-2009 20:45 |
Topcase, βασεις για πλαινες βαλιτσες και χουφτες για F800GS | ves | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 10 | 28-09-2009 01:38 |