|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Βοήθεια για αγορά μπότας Enduro.
Αντρεα οτι μποτα δοκιμαζεις (σε εντουρομποτα παντα)
ζητα ενα νουμερο μεγαλυτερο απο αυτο που φορας σε απλο παπουτσι. συνηθως ετσι παει η δουλεια.... να προσεξεις να ειναι σκληρη και σε αστραγαλο και κνημη...τα περισσοτερα impacts εκει θα τα φας... σου ομιλω εκ πειρας... εμπαινα χωμα με απλες μποτες και δεν ειχα παθει ποτε τιποτα... περυσι σε ομαδικη εξορμηση μου πλαγιασε και επεσε σε κατηφορα με κροκαλα η μηχανη με αποτελεσμα να μου σφηνωσει το δεξι ποδι αναμεσα στο foot rest και μια κοτρονα στο σημειο του αστραγαλου.... ευτυχως ειχα ηδη παρει εντουρομποτα και την φοραγα (acerbis)... δεν καταλαβα χριστο μεχρι που τραβηξαν οι φιλοι που ακολουθουσαν την μηχανη απο πανω μου.... με απλη μποτα θα χα παθει 100% χοντρη ζημια. οποτε αν σκοπευεις να πηγαινεις χωμα χτυπα προμηθευσου μποτα οπως και δηποτε... (α και καναν θωρακα..αχρειστος να ναι) |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Σου εύχομαι καλή αναζήτηση... πάντως για τέτοια πράγματα αξίζει η αναζήτηση, την ευχαριστιέσαι...!!! |
|
|||
|
|||
@ serial. Το έχω υπ' οψιν μου Παύλο για το νούμερο. Εννοείται ότι το θεωρώ must και έχω φαγωθεί να βρω για να αγοράσω ώστε να είμαι έτοιμος για την επόμενη βόλτα (πότε αλήθεια? ).
Το π.μ. που σου έστειλα για το mudsling το είδες? @ ckalfas. Αξίζει η αναζήτηση άμα βρίσκεις και τίποτα. Εγώ μέχρι σήμερα... τζίφος! |
|
|||
|
|||
Και η συνέχεια λοιπόν του σήριαλ για την Thor: Αφού λοιπόν έλαβα άκυρο από όλα τα μαγαζιά που δοκίμασα, είπα να αλλάξω στόχο και να ψάξω για το νεότερο μοντέλο της εταιρίας (Ratchet) το οποίο το είχα βρει σε ένα μαγαζί στην Καλλιρόης. Όταν πήρα τηλέφωνο και ρώτησα τί μου είπαν? "Έχω την Q1 στο 44 που θες. Την Ratchet δεν την έχω τώρα." Η πλάκα είναι ότι είχα πάρει δύο φορές τηλέφωνο σε αυτό το μαγαζί όταν έψαχνα την Q1 και μου είχαν πει ότι δεν υπάρχει . Τώρα που πήρα για την Ratchet μου είπαν ότι υπάρχει η Q1. Από ότι ζητούσα δλδ είχαν πάντα το άλλο. Τέλος πάντων, το θέμα είναι ότι έτρεξα στο μαγαζί, δοκίμασα την μπότα και είναι μια χαρά. Ιδανικά θα ήθελα να μπορούσα να δοκιμάσω και το 43 για να μου φύγει η αμφιβολία, αλλά όλοι όσοι ξέρω (με μία μόνο εξαίρεση) μου έχουν πει ότι είπε και ο Παύλος παραπάνω, δλδ ότι πρέπει να πάω σε ένα νούμερο μεγαλύτερο... Αφού την ένιωσα καλά πάντως πάω για αγορά. Κανονίστε λοιπόν καμιά βόλτα για να κάνω δοκιμή!!!
Ευχαριστώ όλους τους φίλους που με βοήθησαν και ελπίζω να μπορέσω και αν κάποιος θέλει να του στείλω τα τηλέφωνα από τα μαγαζιά που βρήκα στην Αθήνα να έχουν Thor προϊόντα ας μου στείλει π.μ. Last edited by Andreas_F800GS; 08-12-2011 at 21:43. |
|
|||
|
|||
Καλή αγορά Αντρέα !
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Έτσι, έτσι!!! |
|
|||
|
|||
Σε ευχαριστώ Δημήτρη.
Ελπίζω να μην γίνει καμιά πατάτα... αλλά και πάλι τί το έχουμε το "Πωλήσεις" section του forum? |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Αγώνας Enduro Sprint Στο Ηράκλειο | Markas | Αγώνες | 5 | 05-04-2011 17:20 |
πωλειται εξοπλισμος enduro acerbis | wet & dirty | Πωλήσεις εξοπλισμού αναβάτου | 14 | 08-11-2010 01:35 |
Enduro Festival-Ζηρεια | emix | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 9 | 25-09-2010 04:05 |
σχολειο enduro | gs 650 | GS Forum - Road & Enduro Training | 24 | 02-06-2010 18:39 |
Πωλειται ΗΡ2 enduro | danaos | Πωλήσεις μοτοσυκλετών | 27 | 02-04-2010 19:43 |