|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Έλιωσαν οι σόλες από τις μπότες
Αφού κατάφερες να τους πείσεις ότι δεν είσαι ο Ρωχάμης, πάλι καλά να λες.
Καλορίζικες οι μπότες συνονόματε και να γράψουν πολλά χιλιόμετρα! Last edited by Andreas_F800GS; 09-12-2011 at 14:05. |
|
|||
|
|||
Oι GS ``τρώνε`` και παπούτσια
|
|
|||
|
|||
Να πω την αληθεια με ψιλοπαινικοβαλε το thread και πηγα να δω τις δικες μου απο κατω αμα ειναι οκ.
Ειναι οκ!!!! Αντε με γεια.... και αφου ειναι και δωρο αυτες ειναι πιο καλες απο οποιοδηποτε ζευγαρι IXS!!!!! |
|
|||
|
|||
Maλλον αυτα τα Fury θα πήρες porelle λέγετε η εσωτερικη μεβρανη
καλοριζικα Κομψά και ελαφριά μποτάκια, 100% ΑΔΙΑΒΡΟΧΑ, από την ελβετική εταιρία IXS, κατασκευασμένα από συνδυασμό CORDURA και δέρμα, με διαπνέουσα μεμβράνη PORELLE. Είναι άνετα και κατάλληλα για τη καθημερινή σας μετακίνηση με τη μοτοσικλέτα ή… χωρίς αυτή. Διαθέτει προστασία στους αστράγαλους και στο περιοχή όπου ακουμπά το μοχλό ταχυτήτων, και ανακλαστικά στο πίσω μέρος. ΤΙΜΗ 99 € |
|
|||
|
|||
παντελόνι πήρες??
|
|
|||
|
|||
Aσυμφορα μηχανακια, απ'οποια πλευρα και να το δει κανεις..
Απορω πως πουλανε ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ! (Εκτος και αν μιλαμε για μια ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ "ΒΙΤΣΙΟΖΩΝ"!! ) |
|
|||
|
|||
Δίκιο έχεις. Η μεμβράνη λέγεται Porelle.
Τι να κάνω αφού δεν πρόλαβα να κάνω έρευνα αγοράς. Τα είδε η γυναίκα και τέλος. Τα πήραμε. Παντελόνι δεν πήρα ακόμα ενώ έχω δοκιμάσει πολλά. Η αλήθεια είναι ότι μάλλον λόγω μπυροποσίας η κοιλιά απαιτεί άλλο νούμερο από ότι χρειάζομαι. Όσα μου κάνουν στο ύψος δεν μου κάνουν στη μέση και τούμπαλιν. Σκέφτομαι να πάρω revit laser xxl short από ιντερνετ γιατί εδώ δεν το έχω βρει να το δοκιμάσω αλλά φοβάμαι μήπως δεν μου κάνει και μπω σε διαδικασίες. |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ποιότητα + ποσότητα ζωής | ckk | Υγεία | 10 | 16-07-2011 02:42 |
Καλωσόρισες Ευτύχη | pirate | Διάφορα | 27 | 27-06-2011 01:27 |
Το τείχος των δακρύων στα Ιεροσόλυμα & στην Ελλάδα !!! | chpou | Χιούμορ | 12 | 09-06-2011 18:46 |
Ασύλληπτες ποσότητες ακατάλληλων προϊόντων | gsmaniac | Υγεία | 6 | 12-05-2010 00:16 |
«Χρυσός» ο Κακλαμανάκης!!!!!!!!!!!! | riko46 | Αθλητισμός | 13 | 01-09-2009 21:36 |