|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ΣΟΚ ΣΤΟ ΡΕΘΥΜΝΟ!!!
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Δεν συμφωνώ με όλα αυτά. Πέφτουμε στο επίπεδο της λαϊκής οργής που όποιος μπορεί εκδικείται τον συνάνθρωπο του πριν καν δικαστεί. Κάθε κατηγορούμενος ότι και αδίκημα να έχει διαπράξει έχει το δικαίωμα της υπεράσπισης.
Χρέος της Πολιτείας είναι να έχει τίμια και αξιοπρεπή δίκη. Και προ πάντων διαφύλαξη της σωματικής του ακεραιότητας. Ο Σειραγάκης με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος και θα μεταχθεί στις φυλακές Τριπόλεως.................. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Ναπολέων όταν κάποιος δεν μπορεί να ελέγξει τα πιό άρρωστα ενστικτά του είναι πλέον ζώον και σαν τέτοιο πρέπει να αντιμετωπίζεται. Φέρε τον ευατό σου στην θέση των γονιών αυτών των παιδιών και μετά τα λέμε.... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Έχεις δίκιο. Ούτε να το σκεφτώ δεν θέλω. Απλά συνελήφθη. Χρέος της Πολιτείας είναι να του εξασφαλίσει σωματική ασφάλεια και τίμια δίκη. Μην το προχωρήσουμε σε παρακαλώ το θέμα. Είπα μόνο την άποψη μου. Τι θα έκανα εάν ήμουν στη θέση ενός γονιού. Μακάρι να ήξερα……………………….. |
|
|||
|
|||
Πως το λένε..πως το λένε.."απο μικρο και απο τρελό.."
Παιδιά οικονομικών μεταναστών έδωσαν τον παιδεραστή - NEWS247 |
|
|||
|
|||
Έχει μέλλον αυτή η ιστορία........
Πραγματικά λυπάμαι γιατί είμαι στο χώρο του μπάσκετ απο 8 χρονών και άκουγα και ακούω όλο τέτοιες ιστορίες με προπονητές τρελά διεστραμένους που εκμεταλεύονται την θέση τους...... Λύκος ανάμεσα στα πρόβατα.............. |
|
|||
|
|||
Αγγελε..δεν είναι ο μόνος..δυστυχώς
Και στα δικά μου χρόνια είχαν στρίμωξει έναν τέτοιο με πολλα χρόνια στον χώρο του μπάσκετ και άλλα τέτοια..αλλά δεν θυμάμαι όνομα |
|
|||
|
|||
Και στις Σέρρες πριν πολλά χρόνια επίσης παρόμοιο περιστατικό, αλλά αυτός πρόλαβε και εξαφανίστηκε
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Στην ΝΑSA το ΠΑΣΟΚ | nino | Χιούμορ | 5 | 18-11-2011 15:11 |
ΣΟΚ!!! Απάνθρωπο | ckk | Κόσμος | 35 | 21-10-2011 16:27 |
Αλλαγη στο λογοτυπο του ΠΑΣΟΚ ---> ΜΠΑΦΟΚ | charly | Χιούμορ | 5 | 09-09-2011 17:30 |
Τα 141 ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΠΑΣΟΚ & ΝΔ | Vagelis Gar | Ελλάδα | 6 | 10-07-2011 22:31 |
ΦΕΝΕΡΜΠΑΞΕ - ΠΑΟΚ 1-1 | frits | Διάφορα | 11 | 27-08-2010 14:56 |