|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ρωγμη κρανος εγγυηση
δυστυχως οχι, δεν κρατησα αντιγραφο, αλλα μονο το θυμο μου.
Αν γινει το παραμικρο και κοροιδεψουν θα μπω σαν ταυρος σε υαλοπωλειο!!! Τωρα που εβαλε κρυο και χρειαζομαι το κρανος ..... τι να πω!!! |
|
|||
|
|||
..ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΖΕΣΤΕΣ! το χρειαζεσαι!..
|
|
|||
|
|||
Σιγουρα.... το χρειαζομαι!!!!
Θα με ενημερωσουν μου ειπαν μεσω τηλεφωνου με τον καινουργιο χρονο λογο εορτων. Το κρανος ετοιμαζεται για ταξιδι στην ευρωπη! |
|
|||
|
|||
Κανένα νέο ;;;
|
|
|||
|
|||
Ακομα τιποτα, κανενα νεο και με βλεπω αυριο να πηγαινω εκει να σπρωξω λιγο τις διαδικασιες...
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Υπομονη.Έπεσες σε περίοδο αργιών
|
|
|||
|
|||
14 Ιανουαριου και δεχτηκα κληση απο το μαγαζι που ειχα παρει το κρανος.
Πηγα στο καταστημα και παρελαβα ενα κρανος απο κουτα μπροστα στα ματια μου και ειδα και το κρανος που ειχα με την ρωγμη σε μια γωνια . Η αλλαγη εγινε και τα λογια απο το μαγαζατορα ειναι τα εξης. Σε πολυ φιλικο τονο Οπως βλεπεις ακομα δεν εχω βγαλει ακρη αλλα παρε εσυ το κρανος και θα τα βρω εγω με την εταιρια για να μην περιμενεις ολη την διαδικασια. Ανακουφιση και παλι ανακουφιση, αφου εφυγα με ενα καινουργιο κρανος και μια συγνωμη για την καθυστερηση. Το καταστημα βρισκεται Καλλιροης 47 και το αναφερω γαιτι εμεινα ικανοποιημενος απο την συμπεριφορα. |
|
|||
|
|||
Τέλος καλό, όλα καλά!
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
ο λογος σου εγγυηση!!! | vangelis | Μου τη δίνει που ..... | 4 | 09-10-2011 23:02 |
Τώρα ζητούν ανοιχτά εμπράγματες εγγυήσεις! | ortho | Επικαιρότητα | 3 | 25-08-2011 18:02 |
13 & 14-3-10 * Εκδήλωση αλληλεγγύης στο ΔΙΚΕΠΑΖ | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ζώα | 3 | 14-03-2010 23:15 |
Eρώτηση περί .... εγγύησης ... | KAS | Τεχνικά θέματα διάφορα | 3 | 13-01-2010 12:45 |
Πανευρωπαικη εγγυηση-Μυθος η πραγματικοτητα; | georgekostas | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 7 | 31-10-2009 13:58 |