|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ΤΟ VARADERO ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΗ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ
Απόσπασμα:
Στο κιβώτιο αυτό δεν είχαν πρόσβαση ούτε οι μηχανικοί του HRC…. Όταν παρουσιάζονταν βλάβη, έφευγε για Αγγλία και βάζανε καινούριο. Άνοιγμα-πρόσβαση στην τεχνολογία του-απαγορευόταν. Τι σε κάνει να νομίζεις ότι θα έβγαινε άμεσα στην παραγωγή και μάλιστα όχι σε super sport μοντέλο όπως CBR1000RR αλλά σε μια δήθεν on/off μπακατέλα ??? |
|
|||
|
|||
εμένα οπτικά στο σύνολο δεν μου αρέσει εκτός από κάποια σημεία που θυμίζουν GS...
Άν μείνω στα κοινά σημεία της εμφάνισης, λέτε να δούμε ένα αξιόπιστο GS by HONDA;;; |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Γιατί αρχίζω να συμπαθώ και τους Πατρινούς...................... |
|
|||
|
|||
ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ Η ΧΟΝΤΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΜΠΟΞΕΡ ΚΙΝΗΤΗΡΑ
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Μη το γελάς καθόλου...!
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Για να φανταστώ έναν boxer αξιόπιστο..... Sent from my Sexy iPad-2 using Tapatalk |
|
|||
|
|||
[SUBARU]
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
ΤΟ ΖΕΙΜΠΕΚΙΚΟ ΤΗΣ ΕΥΔΟΚΙΑ ΣΕ ROCK ΕΚΔΟΣΗ ΔΕΙΤΕ ΤΟ | MARK | Αστεία Video | 1 | 08-09-2010 10:19 |
''ΣΤΑ ΟΠΛΑ'' ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ | MARK | Ελλάδα | 12 | 07-05-2010 17:00 |
ΤΡΟΧΑΙΑ-ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΝΗΡΓΗΣΕ | ΜΑΚΑΡΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ | Διάφορα | 5 | 10-02-2010 12:40 |
''ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ''(ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΞΙΖΕΙ) | MARK | Υγεία | 3 | 06-02-2010 16:49 |
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΙΣ ΛΑΣΠΩΣΑΜΕ | ΜΑΚΑΡΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 8 | 10-11-2009 21:39 |