|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Carbtunen ή twinmax...???πιο αξιόπιστο πιο??
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
ξερει κανενας σε pio sai μπορουμε να παραγγειλουμε το Carbtune?
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
ναι!και αν θες παρε οχι με 2 αλλα με 4 στυλες!(μικρη οικονκμικη διαφορα !)
|
|
|||
|
|||
Αρχικά είχα πάρει το Twinmax. Μετά από 5 χρήσεις περίπου, μου έδειχνε πια ό,τι να 'ναι! Το είχα πληρώσει και 90€ συνολικά. (βασικά το είχε αγοράσει για μένα ο Ιωάννης Παναγιωτίδης από Γαλλία, και μετά μου το έστειλε Ελλάδα γιατί οι Γάλλοι δεν έστελναν Ελλάδα)
Κατόπιν, αγόρασα στα 55€ νομίζω το Carbtune από Αγγλία (σε 5 μέρες ήταν στην πόρτα μου) Ακριβέστατο, πανεύκολο στη χρήση, και το κυριότερο?.... δεν χαλάει! Αν δεν το κοπανήσεις κάτω, είναι τόσο απλό στη λειτουργία του που δεν παθαίνει τί-πο-τα! Με το twinmax είχε μια ώρα να ρυθμίσεις την ακρίβειά του και την ευαισθησία του. Ρύθμιζες και ενώ όλα φαινόταν ΟΚ, όταν το ξαναέβαζες πάνω, σου έδειχνε διαφορά στην υποπίεση των κυλίνδρων. Ματαξαναρύθμιζες εκ νέου και σε καινούρια μέτρηση, πάλι έβλεπες διαφορά! Με το carbtune δεν συμβαίνει αυτό. Άπαξ και ρύθμισες μία φορά, η ένδειξη που θα ξαναπάρεις στον επανέλεγχο, είναι η ίδια! ΟπότεΣ, χαλαρά προτείνω carbtune. Πιο φθηνό, πιο καλό. Επίσης, το twinmax, το δωρίζω σε όποιον θέλει να ασχοληθεί να το φτιάξει ή να δει τι φταίει εν πάση περιπτώσει κι αν γίνεται, με γειά του. (στείλτε πμ όποιος το θέλει) Last edited by ALX; 17-01-2012 at 13:04. |
|
|||
|
|||
Εγώ επιμένω πως είναι πεταμένα λεφτά!
Πέρνεις δύο κενόμετρα γλυκερίνης με 10-15euro max (το ένα) και κάνεις τη δουλειά σου. |
|
|||
|
|||
Κι αυτό σωστό. Απλά πρέπει να βρεις ένα τρόπο να τα στηρίξεις δίπλα δίπλα για να μπορείς να ελέγχεις ταυτόχρονα με μια ματιά, τι λέει το ένα και τι το άλλο.
Επίσης λόγω της γλυκερίνης, δεν θα έχεις "παλαβές βελόνες" |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Εγώ το στήριξα σε plexiglass, το χα ανεβάσει και σε κάποιο thread, εναλλακτικά σε έλασμα, πάχους το πολύ 1mm. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Έτσι ακριβώς εχουν τα πράγματα !!! |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Συγχρονισμός καρπυρατερ με Twinmax | lefteris-kal | Πωλήσεις γενικώς | 26 | 28-11-2011 14:39 |
Έλα να μαζεύονται ....οι αξιόπιστοι!!! | tsompanis | Ανέκδοτα | 22 | 07-10-2011 21:27 |
...συγχρονισμός των κυλίνδρων σε R1200GS!!.. με βοήθεια του Twinmax! | ΙoannisPanagiotidis | Τεχνικά θέματα - DIY | 21 | 04-09-2010 15:43 |
TWINMAX | sokin | Ζήτηση | 2 | 23-03-2010 16:14 |
Αξιόλογοι άνθρωποι .. | Carduelis | Γενικά - Αναβάτης | 1 | 09-01-2010 20:25 |