|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Τα οφέλη της coca pepsi...
Δεν ξέρω αν ισχύουν τα υπόλοιπα και σε ποιό βαθμό, αλλά ότι τα οστά από τα 30 και μετά μόνο αποδομούνται δεν ισχύει. Τα κόκκαλα μας βρίσκονται σε δυναμική κατάσταση απορρόφησης κι ανάπλασης σε όλη τη διάρκεια της ζωής μας. Δε θα μπω σε λεπτομέρειες, αλλά αναλογιστείτε ότι αν ίσχυε αυτό που αναφέρει το άρθρο, κάθε κάταγμα μετά τα 30 θα μας οδηγούσε στο αναπηρικό καροτσάκι.
Και για να το συνδέσω με τη δουλειά μου, η μετακίνηση ενός δοντιού προκαλεί απορρόφηση οστού στην πλευρά πίεσης κι απόθεση νέου οστού στην πλευρά τάσης. Αλλιώς δε θα μετακινούνταν. Και δεν υπάρχει ηλικιακός περιορισμός. Προϋπόθεση είναι υγιείς περιοδοντικοί ιστοί, ούλα κι οστά. Τελευταία μετακίνησα τα δόντια μιάς κυρίας περί τα 75. Ισχύει βέβαια ότι η κόκακόλα μπορεί να διαλύσει ιστούς. |
|
||||
|
||||
.
Yπάρχει επίσημη μελέτη που αποδεικνύει τα γραφόμενα του αρχικού ποστ, ή θα "φάμε" καμιά μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση από τις δυσφημιζόμενες εταιρείες, που θα ζητάνε τη "μάνα τους κ τον πατέρα τους" από το φόρουμ ??? .
|
|||
|
|||
Μπα, Νικόλα μην ανησυχείς... το ίντερνετ βρίθει από ανάλογα chain mail... όπως είπε και ο Γιάννης, αν το μελετήσεις λίγο, θα δεις πως είναι "πατάτα"!!!!
ΥΓ. Βέβαια, ούτε σε μένα αρέσει η κατανάλωσή τους!!! |
|
|||
|
|||
μπραβο φιλε γιατισ πληροφοριες που ειναι τοσο χρησιμες.τι τιην θελετε πιεστε ενα τσιπουρακι χωνευτικο και καθαρο ........
|
|
|||
|
|||
το ειχα διαβασει πριν απο κανα 2 χρονια
το ειχα εκτυπωση και το μοιρασα στην παρεα μου. δεν την εκοψα τελειως αλλα ζητημα να πινω 1.5 λιτρο το χρονο |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Δεν θα'χες απορια ΠΟΣΟΙ θα παρουν το μερος τους??? Ποσους Γιατρους θα'θελες να σου φερω για ΜΑΡΤΥΡΕΣ Υπερασπισης??? Ε?! |
|
|||
|
|||
Εχω ΠΟΛΛΕΣ! αντιρρησεις επι του θεματος.. (Αυριο, 'η μαλλον, απο μεθααυριο, αναλυτικα..)
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
sos * Έτσι συσκευάζεται η coca cola στην Τουρκία | arman | Κόσμος | 27 | 09-12-2011 15:09 |
PEPSI.. | panos1100gs | Αστεία Video | 16 | 07-06-2011 09:09 |
Σκέφτεται να φύγει και η Coca Cola από την Ελλάδα | gsmaniac | Ελλάδα | 15 | 30-08-2010 12:52 |
H ΟΜΙΛΙΑ ΤΩΝ 30" ΤΟΥ B.DYSON-τεως Δ/ντος Συμβουλου της Coca-Cola | ΜΑΚΑΡΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ | Κόσμος | 6 | 16-07-2010 22:48 |
Διαφήμηση Coca Cola - Koρυφαίο ! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Χιούμορ | 12 | 15-10-2009 08:39 |