|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ENTER THE "TUNNEL" SAFELY...!!!
Απόσπασμα:
Και εσύ τώρα θες να δοκιμάσεις τις αντοχές και τα τεχνικά χαρακτηριστικά τους? Κινέζικα πράγματα είναι τα περισσότερα... Και ενώ θα σπρώχνεις από πίσω, δεν θα πιάσεις κάτι - κάπου. Θα φοράς και γάντια χειρουργικά? Εμ αυτό δεν θα είναι σπρώξιμο. Θα είναι seance με πτώμα στο νεκροτομείο. Ανεξάρτητα από την πλάκα, έρευνα διάβασα. Ξέρεις πώς είναι αυτά τα πράγματα... γιατρός είσαι. (?) |
|
|||
|
|||
AΜΕΣΑ! "ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΣ" -"Απειλουμενος"! (Κοιτα προφιλ..)
|
|
|||
|
|||
Όντως έλειπε η ειδικότητα σου από το thread.
|
|
|||
|
|||
Eμμ.. Γιατι κανω ολη την κουβεντα..
Ως "ειδικος" της (τριτης και) αδικημενης "εισοδου"!!! Last edited by black_hawk; 08-02-2012 at 02:40. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Αδικημένη? Εγώ νομίζω ότι τιμάται δεόντως και από τα αγοράκια (βλέπε τσιμπούσια) και από τα κοριτσάκια (βλέπε... το ίδιο με πριν με μία αλλαγή σε ένα γράμμα) |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
ΕΛΛΑΔΑ.. Μια κοινωνια στο "παρα πεντε" 'Η στο "ΚΑΙ ΠΕΝΤΕ" ΗΔΗ?? | black_hawk | Μου τη δίνει που ..... | 13 | 24-11-2011 23:34 |
QR codes.. Τι ειναι και πως "παιζει" το "πραγμα"?? | black_hawk | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 11 | 26-10-2011 23:14 |
"El Caminito del Rey" ("Το μικρό μονοπάτι του βασιλιά") | black_hawk | Κόσμος | 15 | 25-10-2011 17:55 |
..."ανεβαίνουν" συνεχώς "πολιτικά" threads... | CPretenteriS | Μου τη δίνει που ..... | 38 | 26-05-2011 12:08 |
Η Sony θα "κλειδώνει" τα "σπασμένα" PS3 | dagpa | Consoles - Games | 6 | 17-02-2011 17:53 |