|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Σε νησί...τι κάνουμε με σκουριά ?
εκανα ήδη μια πρώτη διαδικτυακή αναζήτηση , αλλά δεν βρήκα κάπου να πωλείται ονλαιν, θα πρέπει να τελεφωνάρω καναν "φουσκωτό" να με διαφωτίσει ..
Φουσκωτό όχι του "αγαπούλα" βέβαια αλλα με φουσκωτό σκάφος !!! Last edited by Major_Goose; 22-08-2009 at 11:32. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
||||
|
||||
Απόσπασμα:
...τηλεφώνησε σ' αυτόν ..... Είναι αρκετά "φουσκωτός" ...... .
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Λες να χει το σπρέι ο φίλος μας εκτός αποο το έξτρα φούσκωμα ? |
|
||||
|
||||
Απόσπασμα:
Το σπρέι της quicksilver, το έχω χρησιμοποιήσει κι εγώ εδώ και 10-12 χρόνια .... Μου έχει κρατήσει την βοηθητική εξωλέμβια, σαν καινούρια .... Είναι πολύ καλό, αλλά φοβάμαι πως δεν κάνει για μοτό ... Αφήνει μια "κρούστα" προστασίας, που με τον καιρό κιτρινίζει ..... Αυτό συμβαίνει βέβαια στην δική μου περίπτωση ... Ίσως να υπάρχει κ κάποιο προϊόν ΚΑΙ για μοτό .... .
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
χμμμμμμμμμμμμμ τώρα με έβαλες σε σκέψεις . Αν και βέβαια κίτρινη έιναι η δική μου !!!!! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Συμβουλή μου είναι να κοιτάξεις να βρείς κανέναν επίσημο αντιπρόσωπο της εταιρίας ή καποιον που ξέρει και ρώτα τον για την χρήση. Και επίσης, δες πού χρησιμοποιείται στις εξωλέμβιες. Τα πλαστικά, όπως και τα μεταλικά μέρη, λογικά θα είναι τα ίδια με των μοτοσυκλετών. |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται ο Γιώργος Δεληκάρης | Alext | Αθλητισμός | 9 | 29-06-2009 14:14 |
Σε επιτυχή αφαίρεση κακοήθους όγκου υπεβλήθη ο τραγουδιστής των Depeche Mode | wolferin | Πολιτισμός | 7 | 31-05-2009 00:59 |
Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται ο Ευγένιος Σπαθάρης | wolferin | Πολιτισμός | 26 | 15-05-2009 19:40 |
Ενέργειες που πρέπει να κάνουμε ενώ περιμένουμε ασθενοφόρο ! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Γενικά - Αναβάτης | 11 | 16-04-2009 13:34 |
Σε δημοπρασία έβαλε την "παρθενιά της" .... | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Επικαιρότητα | 23 | 17-01-2009 10:41 |