|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Μήνυμα προς διαχείριση
Καλημέρα!!!
Ξέρω ότι τελευταία με το κοπή το πίτα ,τα μασκαραλίκια και διάφορες εκδηλώσεις έχετε αφήσει το φόρουμ στον αυτόματο πιλότο, Και εξηγούμε….τα Χριστούγεννα πέρασαν!!! Συνεπώς το μπανερακι πάνω με τον μπεμβεδάκια και τα σκουφάκια του άγιο Βασίλη είναι last Year!!! Επίσης πολύ θα ήθελα να δω πάλι το κολπάκι με τις κυλιόμενες φωτό…ξέρω παλιά με εκνεύριζαν—Αλλά τώρα το συνήθισα!! (εννοείτε πως δεν υποδυκνύω σε κανένα την δουλειά του-Απλά προτείνω—και ως γνωστός γκρινιάρης είπα πρωί πρωί να πω και εγώ τον πόνο μου!!!) Αν είναι σε λάθος μέρος να μετακινηθεί στο σωστό! |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Μήνυμα προς διαχείριση
Βασίλη, για πάτα Ctrl και F5.. Ο Αη Βασίλης θα εξαφανιστεί... Τον έχει κρατήσει η cache του browser σου.
|
|
|||
|
|||
γι αυτο εχει αφησει μουσια...
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Τώρα δείχνει αρνιά να γυρίζουν... αλλά που να τα δεις εσύ με τη μουσάκλα... έχουν μπει οι τρίχες στα μάτια...τενεκέ....:lo18::lo18::lo18::lo18::lo18:
|
|
|||
|
|||
χαχαχα!!!! αχ Βρε Γιάννη...με ξεφτίλισες φανταστητε οτι έίμαι και επαγγελματίας μαρουσογιάννη!!!!τα καλύτερα φίλεεεε!!!! Ντινό...θα σε ευλογήσω!!!! Πρέ....κοίτα εσύ π΄ριζωε την καλή σου για 6 μέρες και άσε τις παπάντζες τις δικές μου σχόλια δεν Βλέπω για τις φωτό και ανησυχώ Last edited by vasorfa; 21-02-2012 at 11:46. |
|
|||
|
|||
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Σύγκριση ασφαλιστικών εταιρειών, κόστη | ortho | Απαραίτητα έγγραφα | 17 | 13-11-2011 12:37 |
Άπιστες οι γυναίκες σε θέσεις ισχύος | ahileb | Υγεία | 4 | 18-05-2011 03:27 |
Αίτηση συμβουλής για καμμένο μετασχηματιστή φορτιστή! | gemara | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 6 | 13-04-2011 13:04 |
Μια Χριστουγεννιάτικη ιστορία..... | Arkas | Κοινωνική ευαισθησία | 8 | 26-12-2009 21:51 |
Η Επιστολή των Πανεπιστημιακών προς τον Ομπάμα στα Ελληνικά | EOD-K9 | Ελλάδα | 12 | 18-06-2009 14:20 |