|
Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας: Έχει ο Ελληνικό νόμος κενά ή όχι | |||
Ναι, έχει | 19 | 100.00% | |
Οχι, δεν έχει | 0 | 0% | |
Ψήφισαν: 19. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Φταις η δε φταις?
Δυστυχώς στην Ελλάδα ο μοτοσυκλετιστής είναι συνώνυμο του αλήτη, του κάγκουρα, του "ινδιάνου".
Για το σύνολο των μοτοσυκλετιστών, η "κοινή γνώμη" έχει την άποψη ότι τρέχουν σαν παλαβοί, κάνουν σούζες, γενικά οδηγούν επικίνδυνα. Οι δικαστές δεν ζουν έξω από την κοινωνία. Είναι μέρος αυτής και την εκφράζουν. Υπό αυτό το πρίσμα είναι προκατειλημένοι εναντίον μας. Πρέπει να περάσουν πολλά χρόνια ακόμα μέχρι να αποστασιοποηθεί η εικόνα μας από αυτήν του κακού και επικίνδυνου οδηγού. Πρέπει να "πείσουμε" τους υπολοίπους ότι και σοβαροί οδηγοί είμαστε και έχουμε κι΄εμείς οικογένειες που κυκλοφορούν πεζή στους δρόμους κι ότι σεβόμαστε τον Κ.Ο.Κ. και τις διατάξεις του. Οι συνήθειες δεν αλλάζουν από την μια μέρα στην άλλη. Θέλει κόπο και χρόνο. Ως τότε τα μάτια μας δέκατέσσερα και ο Θεός να μας φυλάει. Γιατί όπως λέει και το ρητό: "Αν σε γαμ... και ο καδής (δικαστής) άντε το δίκιο σου να βρεις..." |
|
|||
|
|||
σε λίγες μέρες θα έχετε δικά μου νέα
γίνεται (μάλλον - μετά από 2 αναβολές) η ποινική δίκη για ατύχημα δικό μου με... άλλη μηχανή το πρώτο ήδη βγήκε εναντίον μου (αδίκως - θα σας περιγράψω άλλη ώρα το γιατί), οπότε όπως ξέρω "για συμπαράσταση" (για να μην τους βγάλουν βλάκες τους συναδέλφους) και αυτό το έχω χαμένο ήδη περισσότερα μέσα Σεπτέμβρη |
|
|||
|
|||
Καλά κουράγια ρε φίλε , αν και με αυτο
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
NLS σου εύχομαι καλό ξεμπέρδεμα.
|
Tags |
1100, 1150, 1200, bmw, bmw gs moto, bmw moto, bmw moto gs, bmwmoto, f800, forum, forumgs, gs 1150, gs forum, gs moto bmw, gs_gs, gs1100, gs800, gsbmw, gsbmwmoto, gsforum, gsmoto, moto, moto bmw, motobmw |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
30 γκολ που δε χανονται με τιποτα... | georgekostas | Φωτογραφίες - Video (μόνο για τις δικές μας μοτό) | 11 | 17-06-2009 14:39 |
Άμα δε σε λένε **************!!! | vtheo | Διάφορα | 12 | 28-02-2009 20:29 |
Τι άλλο θα ακούσουμε? Μα δε ντρέπονται...? | VILLY | Ελλάδα | 17 | 26-02-2009 17:57 |
Γκαμπριέλ Γκαρσία Μάρκες : Kανεις δε θα σε θυμαται για τις κρυφες σου σκεψεις... | skippybi | Πολιτισμός | 2 | 30-01-2009 19:26 |