|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Προβλημα κομπλερ μιζας σε 650 GS
Σε μηχανη εξαδερφου μου παρουσιασε προβλημα κομπλερ μιζας σε 650 GS '02
Η επισκευη με "μαμα" πραγματα κοστιζει πάνω απο 500 ευρω, μηπως υπάρχει ενναλακτικη προταση απο παθοντες? Προτου αρχισουν οι εισαγωγές... ebay κλπ |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Προβλημα κομπλερ μιζας σε 650 GS
Αν δε κανω λαθος πρεπει να ειναι ιδιο με καποιο
μοντελο της KTM αλλα δεν θυμαμαι με πιο. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Πανακριβη εταιρα και αυτή |
|
|||
|
|||
Μήπως να κοίταζε κατά Aprilia μεριά;, με τον πήγασο φοράνε το ίδιο μοτέρ, η κεφαλή ήταν διαφορετική
|
|
|||
|
|||
πριν κατι μηνες βρηκα για ενα φιλο μεταχειρισμενα γραναζι και κατι αλλο που παει μαζι δεν θυμαμαι τωρα,κοντα στα 200 ευρω,το δε γραναζι ηταν σαν καινουργιο ,αν θες αυριο να ρωτησω ξανα αν εχει τιποτα ,θελω μονο στοιχεια μονο για τη μοτο ακριβως ,δλδ χρονια κλπ...
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
στο car.gr ισως βρεθεί κάτι σε μεταχειρισμένο πάρε ένα τηλέφωνο και τον Δήμο στα Χανιά 28210 03713 αλλιώς motorworks / εξαρτάται ποια κομμάτια θέλουν αλλαγή / αν το επισκευάσει μόνος πρέπει να παραγγείλει και τον εξολκέα του βολάν εγώ Ελλάδα δεν τον βρήκα πουθενά και ευχαρίστως τον δανείζω να γίνει η δουλειά
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Σε ευχαριστώ για τις πληροφοριες Η αλήθεια είναι ότι αντιμετωπίζουμε θέμα και χρειαζόμαστε τον εξωλκέα! Σου στέλνω πμ για συννενόηση και ξανα μανα σ'ευχαριστώ για την καλή σου διαθεση να εξυπηρετήσεις Μπήκες για τα καλά στο κλίμα του φόρουμ |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Μου κατσε μια στραβη...!!! | asotosios | Ανέκδοτα | 9 | 17-10-2011 16:51 |
Όλοι οι ΠΛΕΟΝΑΖΟΝΤΕΣ δημ. υπάλλοιλοι σε μια φωτογραφία | johnpa | Ελλάδα | 14 | 15-10-2011 15:21 |
Θα χωρέσουν όλα σε μιά βαλίτσα ; | peterv | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 14 | 05-04-2011 00:07 |
Σαν να μην πέρασε μια μέρα | syan | Επικαιρότητα | 2 | 22-11-2010 08:24 |
Ρυθμιζόμενη ανάρτηση σε GS | GS_maniac | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 15 | 18-06-2009 03:43 |