|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ζητείται πλυντήριο πιάτων για τους "Φίλους του Παιδιού"
Το πλυντήριο παραγγέλθηκε, αγοράστηκε και έγινε και η αποστολή του στον Παιδικό Σταθμό ! .
|
|
|||
|
|||
Και η ευχαριστήριος επιστολή από την πρόεδρο του Σωματείου"Οι Φίλοι του Παιδιού" ! ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ π α ι δ ι κ ό ς σ τ α θ μ ό ς Καλυψούς 8 Μεταξουργείο 10435 Τηλ. και Φαξ 210-3411674 e-mail: ps@ filoitoupediou.gr ΑρΠρωτ.: 268 Αθήνα, 17 Φεβρουάριου 2012 Σύλλογος Μοτοσικλετιστών GSFORUM Υπόψη κου Δουρίδα Αγαπητοί μας φίλοι, θέλω να σας ευχαριστήσω, εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου του Φιλανθρωπικού Σωματείου «ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ» που στηρίζετε το έργο του Παιδικού Σταθμού μας και είστε δίπλα μας, όταν σας χρειαζόμαστε. Η προσφορά του πλυντηρίου πιάτων ήταν πολύ σημαντική για το Παιδικό Σταθμό μας, για την εξυπηρέτηση των αναγκών της σίτισης των παιδιών. Σας ευχαριστώ για την εξαιρετική προθυμία που δείχνετε και αποδεικνύετε συνεχώς, πόσο εμπιστεύεστε το σκοπό μας και πόσο θετικά έχετε αξιολογήσει το έργο μας. Είναι πολύ ανακουφιστικό για εμάς, στις τόσο δύσκολα οικονομικά μέρες που ζούμε, να έχουμε δίπλα μας, τόσο θερμούς υποστηρικτές. Ακόμη μία φορά σας ευχαριστώ και σας εύχομαι υγεία και δύναμη να βοηθάτε πάντα αυτούς που το έχουν ανάγκη. Με εκτίμηση Η Πρόεδρος Μαριλένα Μαμιδάκη
|
|
|||
|
|||
Μπράβο Δημήτρη..
|
|
|||
|
|||
Μπράβο σε όλους όσους συνεισέφεραν
από το υστέρημά τους ! |
|
|||
|
|||
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
ΕΛΛΑΔΑ.. Μια κοινωνια στο "παρα πεντε" 'Η στο "ΚΑΙ ΠΕΝΤΕ" ΗΔΗ?? | black_hawk | Μου τη δίνει που ..... | 13 | 24-11-2011 23:34 |
QR codes.. Τι ειναι και πως "παιζει" το "πραγμα"?? | black_hawk | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 11 | 26-10-2011 23:14 |
..."ανεβαίνουν" συνεχώς "πολιτικά" threads... | CPretenteriS | Μου τη δίνει που ..... | 38 | 26-05-2011 12:08 |
Η Sony θα "κλειδώνει" τα "σπασμένα" PS3 | dagpa | Consoles - Games | 6 | 17-02-2011 17:53 |
"Όταν αγοράζεις ένα BMW αγόρασε και μία βάρκα για καλό και για κακό" | vtheo | Αυτοκίνητο | 7 | 25-09-2009 15:30 |