|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Nομικη συμβουλη.
Απόσπασμα:
Δεν ήταν δα και η πτώση των δίδυμων πύργων...... Και πας και στους μπατσους για να σου πληρώσει τα εισιτήρια??? |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Και εγω αν ηξερα το μεγεθος της ζημιας εκ των προτερων δεν θα ερχωμουνα καν. Οταν ομως σου λενε οτι επεσε μια οροφη και δεν ξερεις το αν εχεις παθει ζημια,αν το σπιτι σου ειναι ξεφραγο αμπελι ή οτιδηποτε άλλο,το λογικο ειναι να ερθεις οσο το δυνατον ταχυτερα. Οσο για τα εισητηρια που σχολιαζεις φιλε μου να σου πω οτι δεν ειμαστε ολοι Large και δεν τρεχουν τα ευρω απο τις τσεπες μας. Και μια φιλικη συμβουλη...........μην εισαι τοσο υπεροπτης |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Κι όπως λες και στην υπογραφή σου, ..........and justice for all !!! |
|
|||
|
|||
Ειναι κάτι που γίνετε συχνά,τον χειμώνα με τον αέρα,το κακό ειναι οτι εκεί που έσπασαν τα κεραμύδια,χρειάζεται μάστορας,για να κάνει καί την μόνωση,εκτός κι αν πιάνει το χέρι σου,με αυτά,καλό ειναι να τον πάρεις με το καλό μήπως και σου πληρώσει τα μαστορικά και τα υλικα,τώρα οσο για εισιτήρια,ψυχική οδυνη και τέτοια δεν νομίζω να καταφέρεις τιποτα,ισα ισα και τα νευρα σου θα σπασεις και λεφτά ισως σου φύγουν,μόνο με το καλό οτι κάνεις,να τον πιασεις στο φιλότιμο,γιατι αν ειναι κουφάλα,και να στα πληρώσει οταν φύγεις θα στην κάνει μονος του μετα.....
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Τροποποίηση σύμβασης Cosmote και καταγγελία συμβολαίων | Kosttis | Τηλεφωνία | 14 | 26-01-2012 22:42 |
40 μικρές "χρυσές" συμβουλές | steliosx | Διάφορα | 15 | 17-11-2011 02:56 |
Πέντε μικρές σπουδαίες ιστορίες για ένα σύμβολο... | ckalfas | Ελλάδα | 6 | 26-03-2011 13:39 |
Ταξίδι στην Τυνησία..ζητούνται συμβουλες | tzoxri | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 7 | 30-09-2010 01:00 |
ασφαλιστηρια συμβολαια και μικρα γραμματα | ace_gln | Επικαιρότητα | 7 | 01-03-2010 21:28 |