|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Αδιάβροχα Σακ Βουαγιαζ
Εγω πηρα του στρατου απο το μοναστηρακι και το καλοκαιρι δεν αντιμετωπισα κανενα προβλημα! Οντως ειναι αδιαβροχοι και πολυ ανθεκτικοι!!
Βγαινουν σε 3 μεγεθη, και πολυ καλη τιμη! |
|
|||
|
|||
Όντως αυτός ο σάκος φαίνεται μια χαρά το μόνο που με χαλάει είναι ότι είναι λίγο μεγάλος (50L) για τις πλαϊνές μου βαλίτσες ( Givi 41L ) βέβαια μπορεί να κάνω και λάθος αλλά πιστεύω με έναν 40λιτρο το πολύ να μου είναι εντάξει.
|
|
|||
|
|||
οτι καλυτερο και φθηνοτερο.αν εισαι μονος και δεν θελεις μπαγαζιερα
|
|
|||
|
|||
Μπορεις να τη τυλιξεις οσο θελεις και μετα κλεινει με clips οπως αυτα που εχουν οι σχολικες τσαντες.Απλα πρεπει τυλιγοντας τη να αφαιρεις και τον αερα πιεζοντας ελαφρα. Αν θες εχω αναρτησει fotos στο αλμπουμ στο profile μου.
|
|
|||
|
|||
Σκέφτομαι κ εγώ να αγοράσω και έριξα μια ματιά και βρήκα τα εξής:
η οικονομική λύση είναι αυτή eBay - The UK's Online Marketplace και η λίγο πιο ακριβή eBay - The UK's Online Marketplace και τα δυο είναι κατασκευασμένα για kayak οπότε πιστεύω ότι θα είναι 100% αδιάβροχα. Το δεύτερο αν και ακριβότερο μου άρεσε περισσότερο επειδή έχει και τους ιμάντες που μειώνουν το όγκο του |
|
|||
|
|||
Οντως και εγω την δευτερη θα επαιρνα!!
|
|
|||
|
|||
Εγω εχω αυτο 50lt - MotoRAID
Εχει χοντρο πλαστικο και πολυ καλα στηριγματα για να το κρατας. Διπλωνει προς τα μεσα και μπορεις να βαλεις πολλα πραγματα ειναι 50 λιτρα και απο βροχη δεν καταλαβαινει.Τσεκαριζμενο!! Το εχω σαν tail bag |
|
|||
|
|||
Ολα καλα ειναι φτανει να βρισκεις χρονο να ταξιδευεις
|
|
|