|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Καφές μπύρες και μάσες έως την Ιεράπετρα
Λόγω κακκής χτεσινής ψυχολογίας άνοιξα σήμερα τον υπολογιστή και δίαβασα το θέμα,και αυτό γιατί κάποιος άλλος φρόντισε να ανοίξει το μαγαζί πριν απο μένα το πρωί.Εχει ξαναγίνει άλλωστε αλλά αυτή τη φορά με πείραξε περισσότερο. Σενάριο πάντα το ίδιο ψιλά μονο από το ταμείο, αλλά για ενα πρεζόνι αν βρεί 300 ευρώ ψιλά μια χαρά του έρχονται, γι αυτό τους έχω και συχνούς πελάτες.
Σήμερα ομως το ξεπέρασα και ξαφνιάστηκα διαβάζοντας το θέμα, τα παραλένε τα παιδια πιό πάνω, αφού φιλοι ήμαστε,...τέλος πάντων, τους ευχαριστώ γιά τα καλά τους λόγια, θα τα πούμε την Κυριακή στη πίτα. Υ,Γ ούτε γώ είδα φωτογραφίες για ανεβάστε καμία.!!! |
|
|||
|
|||
Μανόλη περαστικα μωρέ και μη χειρότερα
|
|
|||
|
|||
Πολύ ωραία η αφήγηση..... μας μπαίνουν ιδέες και μας... για Ιεράπετρα...για Καπετανιανά....για Μανώλη......
Ο φιλος με τα Gadget... δεν έχει φωτό από τη βόλτα για μας...? Για τo 1000 ότι καλύτερο.....περιμένουμε τα νεώτερα... Μανώλη τι να λέμε για το συμβάν...περαστικά και να μη ξανασυμβεί... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
ΤΟ ΒΡΑΣΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟΜΕΝΟ ΠΡΩΙΝΟ.ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΚΑΤΣΩ ΣΤΟ ΤΖΑΚΙ
|
|
|||
|
|||
.ΠΑΤΕΡΑ ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΡΑΛΕΕΙ,ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΚΑΙ Η ΜΑΓΕΙΡΗΣΑ(ΜΑΝΑ)ΗΤΑΝ ΦΟΒΕΡΑ
|
|
|||
|
|||
Βρε καλώς τον...φίλο μου Δημήτρη, σιδερένιος στο forum μας.
Το βραστό είναι καλό για πρωινό ε;;;Ειδικά αν το πετύχεις στο....αλάτι!!!!Αν υπάρχει και καμιά παγωμένη μπυρίτσα,ε τότε αλλάζει το πράμα...Αυτά βλέπει η φίλη μας η καλή,αυτή που μας αγαπάει,αυτή που μας έσωσε....η Angela ντε!!! Μανώλη λυπάμαι πολύ γιά ό,τι έγινε, αλλά μην αφήνεις και είμαι σίγουρος γι' αυτό, τίποτα, μα τίποτα να ''χαλάσει '' την διάθεσή σου!Η υγεία μας πάνω απ' όλα!!! Για φωτό περιμένω, τις έχω δώσει γιά....εμφάνιση!!! Τα λέμε στο κοπή τη πίττα |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Μην ξεχάσετε να τους ψηφίσετε... Ευπειθέστατα | ckk | Ελλάδα | 5 | 16-01-2012 01:44 |
2008 adventure σελα πωλειται η ανταλλασεται!! | fguy | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 3 | 25-10-2011 18:50 |
Πωλούνται σετ πλαινες ergo βαλίτσες BMW R 1200 GS (+βασεις ή όχι) | D_Artagian | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 17 | 28-09-2011 15:39 |
Οδηγίες για τοποθέτηση βάσεων για πλαινές βαλίτσες | bulba | Τεχνικά θέματα διάφορα | 1 | 10-04-2011 14:01 |