|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Προστατευτικά εξατμίσεων
Eν συνεχεία του thread Προστατευτικά εξατμίσεων,,made in Alex.,., του φίλου Χρήστου και κατόπιν σχετικής έρευνας κατέληξα στις εξής προτάσεις:
1ον: Την δημιουργία μιας μικρής γκάμας προστατευτικών και πιο συγκεκριμένα την δυνατότητα επιλογής ανάμεσα από 3 διαφορετικά σχέδια, τα οποία θα έχουν τις ονομασίες style A, style B και style C για να μπορούμε να τα ξεχωρίζουμε. style A style B style C 2ον: Σκέφτηκα να υπάρχει η δυνατότητα επιλογής όσον αφορά και τον τρόπο στήριξης των προστατευτικών. Αυτός μπορεί να είναι είτε με τους κλασσικούς μεταλλικούς σφικτήρες απλού τύπου, γαλβανιζέ, όπως αυτοί είτε με μεταλλικά ανοξείδωτα δεματικά τέτοιου τύπου τα οποία σήμερα φορέθηκαν για πρώτη φορά στην μηχανή του Νίκου (nivam) και θα τα παρακολουθήσω για μερικές ημέρες αν και θεωρώ ότι δεν έχουν θέμα. Τώρα, όσο αφορά τις τιμές που είναι και το πιο σημαντικό, κατάφερα να πάρω για το forum τιμές κατασκευής πάρα πολύ δελεαστικές και χαμηλές με την προϋπόθεση να υπάρχει μια minimum ποσότητα παραγωγής της τάξης των 30 ζευγών (60 τμχ) στο σύνολο της παραγγελίας. Οι τιμές έχουν ως εξής: Για το style A και style B η τιμή είναι στα 25,00 € ανά ζευγάρι Για το style C η τιμή είναι στα 28,00 € ανά ζευγάρι. **Στην τιμή δεν συμπεριλαμβάνονται τα δεματικά ή οι σφικτήρες** Τέλος, το πως θα σταλούν στον καθένα θα αποφασιστεί στην πορεία του εγχειρήματος. |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Προστατευτικά εξατμίσεων
*THE LIST*
1. black hawk 2. 264george 3. gregoryGs 4. eytyxios 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16. 17. 18. 19. 20. 21. 22. 23. 24. 25. 26. 27. 28. 29. 30. |
|
|||
|
|||
style c 1 σετ
|
|
|||
|
|||
Με το δικό μου θέμα (βλέπε μαύρο χρώμα) έχουμε κάτι νεότερο?
|
|
|||
|
|||
C 1 σετ.
|
|
|||
|
|||
*THE LIST*
1. black hawk 2. 264george 3. gregoryGs 4. eytyxios 5. nanoshophellas..... (style C, 1 set) 6. PACO........(style C, 1 set) 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16. 17. 18. 19. 20. 21. 22. 23. 24. 25. 26. 27. 28. 29. 30. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Ανδρέα, νεώτερο θα έχω αφού πρώτα συμπληρώσω την λίστα και αυτό γιατί θα μου είναι πιο εύκολο να πατήσω 1 σετ, μιας και μέχρι στιγμής για 1 σετ μιλάμε για f800gs και μαύρο, τότε από ότι τώρα. Τιμή δεν ξέρω ακόμη αλλά θα μάθω σύντομα. Θα κοιτάξω όπως σου είχα πει, το υλικό να είναι από αλουμίνιο με μαύρη ανοδίωση. Από βαφές πάνω σε ανοξείδωτα με μεγάλες θερμοκρασιακές μεταβολές δεν γνωρίζω και ούτε θα ασχοληθώ προς το παρόν... Αυτό που θέλω από σένα είναι να μετρήσεις το μήκος των εξαγωγών των εξατμίσεων σου και την διάμετρο τους. |
|
|||
|
|||
Να και τα δικά μου φορεμένα
Thanx Alx!!! Xρωστάω αλλαγή υγρών συμπλέκτη, υγρών φρένων,δίσκων κλπ κλπ!! |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Και για εμένα ένα σετ style c ευχαριστώ
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Προστατευτικά εξατμίσεων,,made in Alex.,., | tattoopanther | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 67 | 28-03-2012 23:54 |
Πως να εξηγήσετε σχηματικά στα παιδιά για το sex | zortal | Υγεία | 11 | 19-12-2011 23:07 |
Προστατευτικο εξατμισης και βαλιτσες!!! | mrdaellis | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 4 | 11-02-2010 17:55 |
Πώς να εξαφανίσετε ένα μπουκάλι!!! | georgekostas | Διάφορα | 12 | 10-12-2009 01:16 |
πωληση βαλίτσες & εξάτμηση | wet & dirty | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 13 | 03-10-2009 14:47 |